Monday, August 10, 2009

1. Haftadaki Penalti Pozisyonlari

Tello'ya yapilan hareket penalti. Ama verilmedi.
Wederson'un yaptigi hareket penalti. Ama verilmedi.
Sabri'nin yaptigi hareket penalti. Verildi.

6 comments:

Fuat Akal said...

Tello, Wederson NO penalti.
Sabri YES penalti.

Emrah Camasuvi said...

Gülmeniz icin yolluyorum :
Selcuk yula yazmis gulmemiz icin. Ezik adam yaaa sampiyonlugu calinmis, icine islemis.

Yahu, anlaşılacak iş değil. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun çalındığı gün Denizli'de maç 16 dakika durmuştu. Daha ligin ilk haftası yine aynı numaraları çevirmeye çalışıyorlar. Maç 1-0 iken stat ışıkları kapattırılacak, kafalarına göre maç tekrarlanacak. Ama federasyondan gelen bilgi ile maç aynı dakikadan aynı skorla devam ettirilince Ali İpek'in planları suya düştü. Fenerbahçe de hak ettiği galibiyeti aldı. Aslında fazla bir şey söylemeye gerek yok. Ben Selçuk Yula olarak bir yorum yapmaya da gerek duymuyorum. Geçen sene Güiza'ya "Futbolcu değil" diyen meslektaşlarıma karşı "Yahu siz kimsiniz ki İspanya gol kralını futbolcu olarak saymıyorsunuz" diyerek karşı çıkmıştım. Neyse her zamanki gibi haklı çıkıyorum. Sizler, "Büyük maçların adamı değil" dediğiniz Alex ve "Futbolcu değil" dediğiniz Güiza'yı, Fenerbahçe'den uzaklaştırmak isterken bizler bu ustaları hep korumaya aldık

Onder Kurutas said...

Mademki pozisyonlari yazalim diyorduk, lütfen biraz objektif olalim ve ezikligi birakalim. Yoksa bir anlami olmayacak bu ugrasimizin.

http://www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?aType=YazarDetay&ArticleID=1127086&AuthorID=92&Date=11.08.2009&b=Benzer%20pozisyonlara%20%20farkli%20kararlar&a=Metin%20Tokat&ver=83

Fuat Akal said...

Ondercigim lutfen Metin Tokat'i hakem kategorisine sokma. Hadi Tello'nun ki yoruma acik diyelim ama Wederson ipnesinin hareketinin penaltiyla hic alakasi yok.

Eger bir hakem hocasini referans yapacaksak itilaf durumunda, bana gore tek aday Ahmet Cakar'dir. Adam megaloman ama bizde yetisen tek hakem. Doberman, Yavuz, Tokat filan hep hikaye.

Onder Kurutas said...

Ahmet Cakarin Besiktas maciyla ilgili yorumu.

http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/cakar/2009/08/08/denizli_hazir_degil

Fenerle ilgili bir yazi yazsaydi onuda asardim. Wedersonun penaltisini dikkat edersen Metin Tokatin yazisi cikmadan önce yazdim.

Tellonun pozisyonuna hayir diyorsun. Güvendigin hakem -"bikini giyerim" diyen- penalti demis.

Kamyonun tekerlegi bastan patladi.

Fuat Akal said...

Tokat Fener'in lehine de aleyhine de yazsa ciddiye almam.

"En büyük hatası ise rövaşataya yükselmeye çalışan Tello'ya yapılan penaltıyı vermeyişi oldu." demis Cakar. Belliki bu yorumu maci izlerken filan yazmis. Ne rovasatasi be derler adama. En iyisimi biz tv'de yapilan yorumlarini ciddiye alalim. Daha sakin kafayla yapiyor onlari.