Friday, August 28, 2009

Avrupa'da ses getiren bomba transfer

"Delgado’nun sözleşmesini donduran Beşiktaş’ta Başkan Demirören, Gaziantepspor Başkanı Kızıl’la bir arayagelerek Brezilyalı yıldız için anlaştı. Kartal’ın, sambacı için 8 milyon euro bonservis ödeyeceği öğrenildi."


>>>

Bir vatandas yorumu:

"yanlış görmediniz fenerbahçeli bir aziz yıldırım bile beşiktaşıma bu kadar zarar veremezdi içi acırdı ama bu adamda hiç acıma felan yok kardeşim resmen 100 yıllık çınarı dogruyo ve işin garibi kimsenin sesi çıkmıyor keşke aziz yıldırım başımıza başkan olsada bu tüpçüden kurtulsak yeminle"

5 comments:

Fuat Akal said...

Beşiktaş transfer sezonunun başından itibaren peşinden koştuğu Gaziantepsporlu Tabata'nın transferinde mutlu sona bir okey masasında ulaştı. Başkan Yıldırım Demirören ile Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın dün gece okey oynarken bu transferi konuşarak Brezilyalı oyuncu Rodrigo Tabata için anlaşmaya vardıkları ve el sıkıştıkları öğrenildi.

Onder Kurutas said...

Maldonado ve Joschiko (adini yanlis yazmis olabilirim) nerelerde acaba simdi.

Fuat Akal said...

Ben sizin bir yoneticinin dedigine vurgu yaptim koc. Oyle bomba bir transferden soz ediliyordu ama sapkadan Tabata cikti.

Emrah Camasuvi said...

Maldanadoda yeni Maradona diye aniliyordu.

Fuat Akal said...

Gulen TD 10.5 numara olarak Zico'yu getircekmis :-)

>>>
Beşiktaş'ta Zico bombası
Mustafa Denizli gidiyor Zico geliyor... İşte bomba transfer haberi...
Galatasaray derbisinin ardından Beşiktaş'ta ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Manchester United ve Kayserispor maçlarında da kötü sonuçlar alınırsa, Mustafa Denizli'nin yönetime istifasını sunacağı öne sürüldü.

Beşiktaşlı idarecilerin de, CSKA Moskova'dan ayrılan Fenerbahçe'nin eski hocası Arthur Zico'yla şimdiden görüştükleri iddia edildi. Ancak bu söylentiler, ne Siyah-Beyazlı idareciler, ne de Mustafa Denizli tarafından doğrulandı.