Monday, February 8, 2010

20 Hafta yorumu

Besiktasim oyun kurgusunda yaptigi degisiklikle seriye bagladi. En büyük sorun, gol atabilme aksiyonlarinda cok fazla cesitliligin olmamasi. Ne sag kanat var ne de sol kanat. Tevekkeli bir orta gelse bile, o ortaya zimba gibi kafa vuracak forvet tipide mevcut degil. Batuhan Batuhan diye bagirdik ilk yari. Karaktersiz, salak, sahip oldugu yetenekleri umursamayan bir cocuk. Akli birgün basina gelir mi o da bir soru iste. Kisacasi ortadan verkac veya ceza sahasi disindan vurulacak toplarla gol buluyor/kaciriyoruz. Macta atilan 4 golde de paslasmalar harikaydi. Barcelonanin Türkiye subesi gibiydik:-))

Cokca sisirilen GS ve FB de tökezlemelerin olacagini düsünüyordum. Hem FB hem de GS yatip kalkip aldiklari 1 puana dua etsinler. GS deki takim olamama bilinci onlarin basini bir süre daha agritacak gibi gözüküyor. Boklu dereye stad kuran FB yönetimide sahalarinda ki sorunu cözemezlerse, her hafta ortaya cikan sakatliklar yerine baska bir stadda oynasalar onlar icin daha iyi olacak.

Ilk iki takimin puan kayiplariyla, TS de ilk gruba yaklasti. Medyanin ilgisizligi bence onlar icin büyük bir avantaj. Ama bende zorlu takimlara karsi ne yapacaklarini merakla bekliyorum.

Puan kayiplari iki ezik büzük takimlarin taraftarlarini üzsede ligin heyecanli gecmesi acisindan cok önemli. Lig TV yöneticileri de zevkten dört kösedir diye düsünüyorum.

Sevgiler
Önder

No comments: