Monday, November 2, 2009

TSL 11.Hafta

Ilk 4 teki takimlarin hepsininde döküldügü bir haftaydi.

Koca bir balon olan Fener, kaleciler Süleymanou ve Volkan sayesinde (adami kötüleyenler utansin:-)) bedevadan 1 puan aldi. Youtube a konacak bir gol yedi Süleymanou. Sakat olan Alex mucizevi bir sekilde derbide oynar. Sonraki hafta sakatligina kaldigi yerden devam eder. Ne ilginc degil mi? Fener haftaya Ankaraspora karsi hükmen galip oldugu icin bu puan farki korunacak veya daha da artacak.

GS güle oynaya kazandi. Yine bir kaleci faciasi. Adam utanmasa üc dakika ihtiyac molasi verecekti.

Besiktasim bu haftada ayniydi. Mücadele var. Pozisyon var. Ama gol atacak oyuncu yok veya golcüler formsuz. Macin birinci yarisini seyredebildim. Ilk 15 dakikadaki 3 net pozisyon gole cevrilemezken bir dakika sonra rakip oyuncunun kafasi sayesinde gol geldi. Ikinci yari, Ankaraspor takviyeli A.Gücü gercektende cok bastirmis. Hele 88. dakikada Ismailin sakatlanma pahasina ayagini araya sokup Rüstüyle karsi karsiya olan 2 rakip oyuncudan önce topa müdahele etmesi macin berabere bitmesini önledi.

Alinan 3 puan cok iyi. Ama Wolfsburg maci öncesi verilen 5 sakat kötü. Sali günü dananin kuyrugu kopacak. Sonrada lige verilecek ara öncesinde ligde var olma yarisi icin cok önemli olan olan TS deplasmani var.

4 comments:

Fuat Akal said...

Kayseri maci 1-0'ken, Gulizar'in gole giderkenki pozisyonu ofsayt diye kesildi demiyorum cunku ozellikle 60. dakikadan sonraki oyunuyla Kayseri maci haketti bana gore. Tabi kokainden beyni uyusmus TDmizin bunda katkisi buyuktu. Gulizar ibnetorunun topa vuracak hali olmadigi halde oyunda tutmasi, ezberlenmis degisiklikler yapmasi vs.

Emre oyununu iyice yukseltmeye basladi.

Haftanin salaklari Sulo ve Petko.

Diger maclar icin bir yorum yapamiycam cunku pek izleyemedim.

Onumuzdeki 3 hafta boyunca tahminim fener ve cimlastik cokuse gecerler. Allah'tan bu haftayi bay geciyoruz. Ama sahamizda seyircisiz oynayacagimiz Kasimpasa macindan bile umitsizim. Benzer bir macta Adanaspor'a yenilmistik. Adananin basinda da Yilmaz Vural vardi.

Cimlastige Almanya'da basarilar dilerim ama pek sans tanimiyorum.

Cinconun da bu haftayi bay gecme olasiligi var. Diyarbakir maca cikmayacak gibi.

Onder Kurutas said...

Inönüde oynuyoruz.

"Besiktasima Almanya'da basarilar dilerim ama pek sans tanimiyorum."

Fuat Akal said...

Pardon, o zaman puan cikarabilirsiniz bir ihtimal.

Fuat Akal said...

Cok onemli birseyi unutmusum. Daha once Delgado ornegini vermistim. Benzer sekilde Kazim sari kart yedi.

Bir hava topunda Kazim faul yapiyor. Sonra ben yukari bakiyordum anlaminda kendi gozlerini gosteriyor. Hakem salagi gozune gozluk diyor saniyor ve cakiyor sariyi. Bu kadarcik seyi idrak edemeyen adami hakem yapiyorlar iste.