Monday, November 30, 2009

Kartalin Kanat Sesleri - Sampiyonluk yarisi sil bastan.

Ilk 6 haftadaki hüsranin bir benzerine ugrayan FB ve GS ile aradaki puan farki kapanmis oldu böylece. Gelecek hafta Es-Es bir güzellik yaparsa, Besiktasim Cuma günü muhtemelen elde edecegi liderligi sezon sonuna kadar götürebilir. Rüyada gibi hissediyor insan kendisini. Lütfen uyandirmayin.

Sivas maciyla ilgili konusulacak cok birsey bulamiyorum. Mac eger yan hakemin sac sapan kaldirdigi offsayt bayraklari olmasaydi mac ilk yarida kopardi. Ikinci yari Sivasin macin sonlarina dogru buldugu pozisyon disinda mac icinde hic pozisyonu yok gibi birsey. Ernst heykeli dikilecek bir oyuncu. Allah onu nazardan saklasin. Adam her mac takir takir oynuyor. Senenin en pahali transfleri Nihat ve Tabatada ise halâ bir ilerleme yok.

Sampiyonluk yarisina Kayseri ve Bursanin eklenmesinden dolayi cok mutluyum, bu iki takimin ipi gögüsleyebilecegine inanmasamda.

1 comment:

Emrah Camasuvi said...

Öndercigim senin futboldan anladigini biliyordum. Cok güzel özetlemissin. Harika.

Tabatanin sutu direkte patlamasa Tabatanin oyunda oldugunu anlamayacaktik. Ama sorun su Tello onun yerini kac dakika doldurur?

Umarim Besiktas bu sekilde devam eder.

FeneV de neler oluyor acaba? Su bahis skandalinda da 2005 yilinda ki sampiyonluklari sorgulaniyor. Aciyorum eziklere. 2005 yili aciklansin cok mutlu olacagim. Gerci her takimin mazisi temiz mi bilemem ama 2005 yilinda neler oldugunu herkes görsün artik.