Friday, October 23, 2009

Avrupa Kupalari

Su TeleClub beni sinir ediyor iki haftadir. Konferans yayininda gecen hafta cincon, bu sefer de cimlastik pek bir yer bulamadi kendine. Halbuki biri Avusturyali digeri Alman takimina karsi oynuyordu. Fener'i de ozel olarak takip etmiyorum rakipler kelek diye. Zaten bu yastan sonra kahve koselerinde surunmeye de niyetim yok.

Neyse, aldiginiz puan icin tebrikler. Insallah devami gelir.

Ozetlere bakip yorum yapamiycam hicbir mac hakkinda ama cimlastik macinda spikerin su yorumu mukemmeldi:

Rustu yine kaleyi terketmis geziniyor ortalikta. Spiker soyle dedi "Rustu show ikinci yarida da devam ediyor." :-)

1 comment:

Onder Kurutas said...

3 takimida aldiklari puanlardan dolayi tebrik ediyorum.

Tek seyrettigim mac olan Besiktas maci ilgili yorumlarim söyle: Macin ilk 30 dakikasi rakip cok baskili oynadi gercektende. Ibrahim Kasin korudugu sag taraf resmen otoban oldu, herkes Üzülmezin tarafinin cökecegini düsünürken. Adamlarin biri zenci diger beyaz muaazzam fiziksel özelliklere sahip gecen yil 54 gol atmis oyunculari hepimizi epey bir korkutuyordu en bastan. Ama Ferrari ve Sivok inanilmaz bir özveriyle bu iki oyuncuya sahaya ciktiklarina pisman ettirdiler. Rüstü ikinci yarida yaptigi sacma sapan bir cikisin haricinde cok iyiydi. Spikerin sözleri yanlis yorumlanmis gibime geliyor.

Besiktasimin ileri ucunda Nihat harikaydi. Forvet arkasi oynadiginda ne kadar etkili olacagini Kasimpasa macinda göstermisti zaten. Hareket halindeyken top ayagina cok yakisiyor ve istedigi her noktaya topu gönderebiliyor.

Aslinda I. Kas in ve Tellonun haricinde (kirmizi kartla rakibini attirsada) bütün takim iyiydi.

Beni en cok rahatsiz eden 75. dakikada rakibin zenci forveti hakli olarak atildiktan sonra macin berabere bitirilmeye calisilmasiydi. Adamlar 10 kisi kaldik diye geri cekilirken biz niye Tabatayi 80-85 arasinda ve Nobreyi 88 de oyuna almak icin o kadar bekledik anlamis degilim. Degisiklikler daha önceden yapilmaliydi. Hakem resmen bir penaltimizi vermedi.

Yine de 1 puan cok iyi. Eger Wolfsburgu Istanbulda yenersek bu 1puan cok isimize yarayacak.