Friday, October 2, 2009

Avrupa Kupalari

Cimnastik su ana kadar beni yaniltmadi. Grubu 1 puanla bitirirsiniz demistim, bu gorusumde israrliyim. Cok uzuluyorum size, cookkk...

Maci teleclub son 20 dakikasina kadar verdi. Ancak o kadarini izleyebildim. Organize tek atak vardi onu da Nihat iskaladi. Fotomac'in manseti superdi yalniz. Doktor Rustu'ye istedigini yiyebilirsin demis :-)

Yalniz olaya bir de iyi yonden bakin, Holosko sakatlandigi icin bundan sonra cift forvet oynayabilirsiniz. Holoskonun yerine daha ortasahaya donuk biri oynar. Bir de tupcu'den belki kurtulabilirsiniz ilerleyen gunlerde. Dua edin de bir iki kotu sonuc daha alin. Nasilsa bu sene lig sizden gecti.

Fenerin rakibi cok zayifti. Yorum yapmaya degmez.  Zaten maci da izlemedim. Ayni sekilde cincon icin de yorum yapamiycam.

2 comments:

Onder Kurutas said...

Macta bir tane organize atak var derken macin tamamini seyretmedigin ortaya cikiyor. Macta rakibin 2 tane, Besiktasin 5 tane organize atagi vardi. Rakip Rüstü ve defans sayesinde 2 tane gol atti. Besiktasim toplarin ikisini kaleciye nisanladi. 1 pozisyonda Nihat ve 1 pozisyonda da Ibrahim Kas toplari iskaladilar.

Su futbolun birazcik adaleti olsa Besiktasimin oynadigi her iki Sampiyonlar ligi macida en kötü ihtimalle berabere biterdi.

Diger maclari seyretmedigim icin yorumlayamayacagim. Ama spor yazarlarina göre Fener yine hic birsey oynamadan maci kazanmis. GS ise verilmeyen penaltisiyla güme gitmis.

Fuat Akal said...

5 ha? O kadar dustunuz mu lan organize ataklari (!) tek tek sayacak kadar? :-)

Herhalde 70 dakikasini izledim. Ilk devre Holo$ko karsi karsiya pozisyonda atamadi. Basit bir ara topuydu. Organize olarak degerlendirmedim. bir de o pozisyon var hatirimda ama sen 5 diyorsan 5tir.