Tuesday, April 13, 2010

29. Hafta

Besiktasim icin ati alan Üsküdari gecti gibi gözüküyor. Isin kötü tarafi kacan sadece sampiyonluk degil, lig ikinciligide. Bu hafta Fenerle Kadiköyde oynanacak mac, hem Besiktasim hem de GS icin tamam mi devam mi niteliginde bir mac olacak. Besiktas kazanir, Bursada puan kaybederse 4 takimda tekrardan heveslenecek.

Futbol iyi ve saglam oyuncularla oynandigindan bu kadar sakati olan Besiktasimin Kadiköydeki sansi cok az. Gecen yil kazanilan lig sampiyonlugunda Delgado haricindeki bütün oyuncular hazir kita oynayacak sekilde bekliyorlardi. Son haftalarda kaybedilen puanlar sakatliklardan dolayi cöken orta sahadan kaynaklandi. Tello veya Tabata olsaydi hem TS hem de Ankaragücü maclarinin kazanilmasi isten bile degildi. Bu Bünyamin Gezeri FB maclarinda veya FB maclarindan önceki maclarda Besiktas macina veren Federasyonu esekler kovalasin. Adam cikart(a)madigi kartlarla ve ver(e)medigi penaltiyla yine macin önüne gecti.

5 comments:

Fuat Akal said...

Eziktasim, mukemmel oynadigi macta ufak bir yol kazasina ugradi. Haakem son saniyede penaltimizi vermeyerek bizi sampiyonluktan etti. Sakatliklar belimizi buktu. Ah bari su Tabata oynayabilseydi keske. Bu sene bircok macta yaptigi gibi belki bizi bu hafta da kurtarabilirdi ;-)

Onder Kurutas said...

Fenere hafta sonu 3 atmak farz oldu.

Fuat Akal said...

Sen de biliyorsun su an ki sartlar altinda 3 yemeniz gerektigini ama soyleyemiyorsun. Hakemler bu kadar aleyhinizeyken hic sansiniz yok koc. Biz, ofsayt mofsayt bir sekilde bu maci aliriz.

Lamba Cini Ezgi said...

Yok hocam, mumkun degil 3 atmamiz. Cok buyuk bir olasilikla maci kaybedecegiz. Besiktas'in futbol oynadigi yok. Sakatliklar olmasaydi da boyle. Nihat'tan Tabata'dan Nobre'den ne fayda gorduk bu sene?

Maclarin tamamini seyretmedigimden yorum yazmiyorum pek. Ozetlerden gordugum kadariyla yaziyorum. Sampiyonlar ligi maclarini seyredince kendime geldim, futbol seyretmekten zevk aldim.

Fuat Akal said...

Ligde iyi top oynayan tek takim var zaten. O da Belediye. Surekli pas yapmaya dayali bir mantik yerlestirmis TD'leri takima. Yetenekleri olcusunde de gerceklestiriyorlar. Cakma Barcelona gibi birsey :-)