Tuesday, April 27, 2010

31. Hafta

Bu haftadan sonra yazilacak tek sey sampiyonun adi olucak. Fenerin öne gececegi gün gibi asikardi. Bursanin en büyük avantaji Ankaraspor maci nedeniyle hanesine yazilacak 3 puan.

Son 3 haftada oynanacak maclara bakildiginda sampiyonluk halâ kesin olmasada, GS - Bursa macinda Bünyaminin gösterdigi kirmizi kartlar bu isin saha disinda halledildigini apacik gözler önüne seriyor. Hem GS hem de Bursa ekarte edildi.

3 comments:

Fuat Akal said...

Gecen hafta Bobi'nin bu hafta kaleci Murat'in sike yaptigi konusuna deginmemissin kocum. Beni hayal kirikligina ugrattin.

Iste FB ve GS'nin cimlastikten farki burada. Gelenegi olan, kurumsallasmis yapilar. Adamlar yenmek icin cikip toplarini oynadi. Daha Cordoba ve Sergen'in yaptiklari hafizalarimizda taptaze duruyorken hemi de...

Eger ligde son haftaya ilk iki takim kayipsiz gelirse (Ankaragucu macini unutmayalim gencler. Bursa'nin kardes kulubu), Bursa'nin sampiyon olacagini tahmin ediyorum. Usaklarin bizimle bir hesaplari var taa 96'dan kalma. Diger neden de malum. Bursa'ya dogrudan domalmayla ilgili.

Onder Kurutas said...

GS konusunda yazdiklarinla Adnan Polatin vakti zamaninda yaptigi20:45 te görüsürüz muhabbetini hic anlamadigin ortaya cikiyor. O yil GS son haftalara kadar hic haketmedigi halde kendisini sampiyonluk potasinda bulunca Polat ve adamlari son 3 haftada ortami germek icin yapmadiklarini birakmamislardi. Eger bu hafta kazansalardi rezilligin haddi hesabi olmazdi. Fenerliler bol bol Bünyamine dua etsinler.

GS li yöneticiler ne zaman konusup ne zaman susacaklarini bilirler. Ortada bir amac olmayinca bosu bosuna sahip olduklari krediyi tüketmiyorlar. Bizimkilerin klavuzu AY olunca burunlari da haliyle boktan kurtulmuyor.

Fuat Akal said...

Tek tek pozisyon konusmuyorum artik fakat hala Bunyamin diyor adam yaaa... Sen bos kalelere topu atama, sonra da Bunyamin.

Unutmusum, Inonu'de 90 dakika AY'ye yapilan kufurler vardi bu hafta bahse deger. Anons bile yapilmadi ama herhalde okkali bir ceza gelir arkadan. Seyirciyi kalaylayan futbolcu bir de. Gulen TD, benim futbolcum cukur kazmaz ama seyirciyi kalaylayabilir dedi herhalde :-)

Bu arada, Tupcu arka plana gecerek, hakem hatalarinin da yardimiyla hedef olmaktan kurtuldu. AY'ye dua etsin.

Velhasil, eziksiniz...