Thursday, March 11, 2010

TSL sil bastan!!! IBB maci.

Besiktasim rakibi oynatmama sitiline dönünce, IBB TD si Abdullan Avci kuduruverdi. Taraftarda "Yatsana...Yatsana... Abdullah Avci yere yatsana..." diye kendisiyle dalga gectiler:-) GS maclarinda süt dökmüs kediye döner. Diger maclarda saga sola saldirir. Hic sevmiyorum böyle TD leri.

Umutlarin tekrardan yeserdigi bir haftaya giriyoruz. Besiktasimin fikstürü cok zor olsada takimin hirsi, oyun düzeninin oturmasi ve formda TD sayesinde camia sampiyonluga kilitlenmis durumda. Gülen TD Denizli tam bir turnuva hocasi. Adam uzun maratonlari sevmiyor. Ligin boyu kisaldigi icin kendiside olaya konsantre olmus durumda.

Dün futbol güzel degildi. Ama Besiktasimdaki oyuncularin yardimlasmasi mükemmeldi. Tello son 2 mactir harika oynuyor. IBB attigimiz 2. gole kadar dogru düzgün top görmedi. 2. golden sonra bir 10 dakika üzerimize geldikten sonra oyun yine Besiktasimin kontrolü altinda gecit. Su bizim bitmez tükenmez enerjiye sahip Ekrem (2. Deli Ibo) biraz ayaklarina ve kafasina hakim olsa mac ilk yarida kopabilirdi.

Görünüse göre Sampiyonluk 30. haftadan sonra oynanacak GS - Bursa, Bursa - Besitkas maclarinda belli olucak.

No comments: