Friday, December 11, 2009

THY-Barcelona-BJK

Efendim gazetelerde haberleri cikti duymussunuzdur. THY Barca'ya sponsor oluyormus ulasim alninda. Ulkesinin KIT'lerini seven bir insan olarak nacizane bir teklifim olacak THY kurumunun kiymetli yoneticilerine. Bu Barca denilen takim gecen sene kazanmadik kupa birakmadi, en sonuncusunu da muhtemelen bu sezon arasinda FIFA kupasini alarak gerceklestirecek (Deportivo ile benim de kazanmisligim vardir). Hal boyle olunca ve su anki performanslari da fena degilken epey masraf cikarir bu sponsorluk.

Simdi basliga bakip THY'de mevzu actin , sonrasinda Barca'da tamam. Peki nedir iliskisi bunlarin BJK ile sorusunu sorabilirsiniz. Burada BJK'nin ismini bir dunya markasi olan Barca ve bu yolda adimlar atana THY ile anmaktan hicap duyarim ama, gonul KIT'ler zarar yazmasin istiyor. Efendim eveleyip gevelemeden diyeyim. THY Barca'yi bosverip BJK'ya sponsor olsun. Hemi bu yil yurtdisi seyahati kalmadi, hemi de gelecek sene de olmaz bu gidisle. Belki yurtdisi kampiolur. Hadi sezonu erken acip inter toto'da tur aradilar ama, Avrupa Ligine kalabilir mi sorulari ve finansal boyutlariyla konuyu kamuoyu ile paylasmak ve duyarabildigimiz kadariyla da rasyonel yaklasimimizi THY tepe yonetimine iletmek istedik efem.

1 comment:

Onder Kurutas said...

Bu konuya istinaden televizyonda bir kanalda "THY, Barcanin sponsorluk teklifini kabul etti" dendi:-) Burada bile burnumuzdan kil aldirmiyoruz.

Olmadik bir konuda BESIKTAS'imin adinin buralara tasinmasini hic etik bulmuyorum. Ne yaparsin sex skandali, kokain skandali, futbolcularin birbirine her mac sonrasi ve mac ici kavga etme vakalari olmayinca bu tür güya komikcikliklere girisiliyor.