Friday, December 11, 2009

Fenerim Avrupa'da Mansetlerde

Sahada yeterince efor sarfedemeyince gece macina cikiyor cocuklar veya da gece maclarina cikmaktan diger maclara sarfedecek eforlari kalmiyor cocuklarin:-)))

Bild Ja, diese Sex-Orgien gab es wirklich! / ve 20 Minuten - Gazetesinden - Daum "Maalesef hersey dogru diyor" :-))))))))) TOPLU SEX TEAM KESTANE

Christoph Daum: Es stimmt leider alles. Ich bin schockiert. Ich hätte es mir in den kühnsten Träumen nicht vorstellen können, dass Fener-Profis so was tun. Aber die Sex-Orgien hat es wirklich gegeben.“

4 comments:

Lamba Cini Ezgi said...

Besiktas ile ilgili boyle haberler -uydurma ya da gercek- ciksaydi Fuat burayi yorumlariyla(!) doldurmustu simdiye kadar. Cok sukur bu sefer FB ile ilgiliydi boyle bir haber.

Onder Kurutas said...

Doldurumaz bunlar. Bakiniz FIFA Manager diye bir vatandas vardi. Ilk hafta karavanalardan sonra sesi solugu kesildi.

sevket said...

Helal olsun genclere. Anteramanda keramet vardir. Duydum ki Kozyatagindaki Mariot otelmis mekan , ben de ziyaretlerine gidip tebrik edecegim:)

Fuat Akal said...

Benim alemci futbolcularla ilgili gorusum sabittir koclar. Kelepce konusunu zaten gecen hafta ben gundeme getirdim ilk. Hatta Ronaldinho ornegini vermistim. Bana kalsa direk tum failleri kovarim. Fenerbahce'de ahlaksiz futbolcu istemiyorum zira.

Ayrica, ahlaksiz futbolcuyu siz cok seversiniz. Bir pislik abidesi Olivya Paskal Numan'i bas taci ediyorsunuz. Devler Ligi diye uyduruk bir turnuvada bile herif binlerce piclik yapti. Bizim alemci diye kovdugumuz Yusuf'a da siz kanat gerdiniz vaktiyle.

Erdem'in dedigi "yorumlariyla doldurma" konusuna gelince. Bu ortamin konseptine gore, acik veren takim taraftari bu acigi kabul etmekle yukumlu degil. Ama acik yakalrsa ordan dalabilir. Ha ben sizin yerinizde olsam dalar miydim? Hayir. Zaten eziksiniz. Iyice ezmek istemem.