Thursday, November 26, 2009

Hosbulduk canlarim

Efendim bundan boyle burdayim.

Uluslararasi tecrubelerimi, birikimlerimi hizmetinize sunmaktan kivanc duyarim.

Temiz futbol, temiz yorum ilkesiyle yola cikiyoruz.

Herkese iyi bayramlar...

3 comments:

Onder Kurutas said...

Hosgeldin. Alinmaca gücenmece yok desemde bazilarimizin birdenbire hic zamanlarinin olmadigini hatirlamasi, yapilan yorumlara dayanamama, forumda yazanlarin futbol bilgilerinin eksikligine inanilmasi, bazi yazarlarin fanatik oldugu kanaati yazar kadromuzda yazmaktan cok okuma egilimi belirdi.

Insallah sen korkmadan gücenmeden yazarsin. Yazdiklarinin bazilari sana muhtemelen kapak olarak geri dönecektir. Bazilarindan dolayi ise heykeli dikilecek adam diye övgüler alirsin, bu daha pek olmadi ama:-).

Bu arada hisselerimizin halka acilmasi teklifini sonuna kadar destekliyorum. Sevket ve Kereme ek olarak birkac korkusuz kalem daha eklenirse cok iyi olur.

Emrah Camasuvi said...

Sevgili fifaci,

Aramiza hosgeldin. Bir laf vardir. Söz ucar yazi kalir. Yorumlarinin sana kapak olarak donmemesi icin bu sozu aklindan cikartmayacagini umuyorum.

Daha onceden senin gibi hevesle ise baslayan arkadaslar, daha sonra vaktim yok, isler cok, hoca bastiriyor, grip oldum, domuz aldim gibi bahanelerle kendisine kapak olarak donecek bir cok sozu bizim futbol bilgisizligimize vermistir. En sonunda haftaninturkcedersi onerisinde bile bulunmustur.

Son derece tarafsiz olan bu arkadasimiz .uat eminim ki yeni yorumlariyla aramizda bulunacaktir. Gordugun gibi 1 e 3 orani senin de gelmenle biraz sasti. Biz birisi ile basa cikamazken bakalim ikincisi ile neler yasayacagiz.

Ondercigim heykeli dikilecek adamsin. (futbol konusunda, yuzuk olayini hatirlatmiyorum)

Opuyorum

maestro kartal said...

Doktor bu ne, insan yiyecek bunu

ben fifa manager oynamam ama football manager oynarim, o nedenle sevketten daha farkli bir bakis acisi ve yeni bir soluk getirecegim..

herkese saygilar