Friday, November 27, 2009

GS-Bursa

Ust siralar icin muhim bir macla lig basliyor yeniden.
Bursa takiminin avantaji: saha+seyirci ve oturmus oyun duzeni. Dezavantaji ise ali tandoganin ileriye ciktiginda geride acik veriliyor olmasi. Bunun yaninda Gs'ye gore ortasahanin savasim gucu dusuk. Bunda etken olan huseyin ve ivan ergicin yaslari ve dahi oyunun sadece bir yonunu oynayabilmeleri. ama kanimca bursanin forvet arkasi gs'den daha duzenli ve derli toplu oynuyor. eger bursa baski yaparken arkada keita'ya bosluk birakirsa aglar. bir gollu beraberlik tahminim olacak. 70. dakika hala beraberlik ile gecilmis ise oyun disiplini kuvvetli olan bursa maci almaya yakin taraftir. Iyi olan kazansin diyoruz. Mac yayinini online izleyeyim diyen arkadaslara da www.cafer.biz den devam etmelerini salik veririm.

4 comments:

Fuat Akal said...

Bu Fifa Manager hakkaten insanin futbol bilgisini artiriyor galiba. Bazi arkadaslara bu oyunu oynamalarini hararetle tavsiye ederim. Boyle mac yorumunu tv'de bile zor goruyoruz zira. Saygi duyuyorum.

Emrah Camasuvi said...

körler sagirlar birbirini agirlar.

8 Kasim da belirttigim gibi Bursa geliyor demistim. Ne diyorsk o. Simdi de Fenev Kasimpasa macina bakiyorum.

"Artik Bursayi da Haftanin panoramasina aliyorum. Bu haftaki Bursa - G.Birligi maci belki de ligin en zevkli maclarindan birisi idi. Ertugrul hoca simdilik Anadolu takimlarinin iyi antrenörü olur görüntüsünü kaybetmedi."

Emrah Camasuvi said...

Ha bir de Ali Tandogan 4 sari karttan cezali idi :-)

Onder Kurutas said...

Baros ne kadar elestirilirse elestirilsin, Baros - Arda - Kewell- Keita dörtlüsünde Barosun ayri bir yeri var. Adam gol icin yaratilmis. Eger son 3 macta oynayabilseydi GS bu kadar puani sacip savurmazdi.

Sezon basindan beri Sevet ve Gökhan Zan icin millik takimin iki stoperi diye yeri gögü inleten basin bu iki oyuncunun ne kadar agir olduklarini hep görmezden geldi. Dünkü mac atletik/sprin atma yetenegine sahip forvetlerin GS defansini kevgire cevireceginini acik secik gösterdi.

Bursaspor gecen yil ikinci yarinin flash takimlarindan birisiydi. Bunda kesinlikle Ertugrul hocanin basarisi büyük. Ama ben yinede Erugrul Hocanin bir takimi sampiyon yapabilecegine inanmiyorum.

Ligin üstü iyice karisti. Bir sporsever olarak bundan dolayi cok mutluyum.