Sunday, November 8, 2009

Fenevin Galibiyet Serisi Devam

Öncelikle domuz gvibi olan avkadasima gecmis olsun diyovum.

Tabela seyircisi olup ciktim sonunda. Maci izlemedim, ama 2-0 lik sonuc ne olursa olsun sanli Besiktasim icin iyi bir skor. Orta sahada hala oyun kurucusu olmayan bir takim görünümündeki sanli takim gene de elinden geleni yapmisa benziyor.

Artik Bursayi da Haftanin panoramasina aliyorum. Bu haftaki Bursa - G.Birligi maci belki de ligin en zevkli maclarindan birisi idi. Ertugrul hoca simdilik Anadolu takimlarinin iyi antrenörü olur görüntüsünü kaybetmedi.

An itibari ile Fenev 3-0 onde Ankara önünde, G.S. ise 1-0 maglup Diyarbakirspor karsisinda.

Haftaya kartalimin tamam mi devam mi maci.

11 comments:

Fuat Akal said...

Gripten yattigim icin tum haftasonu, tum spor programlarina bakma sansim oldu.

Bir arkadasa soz verdigim icin bu hafta cimlastigi tuttum maci izlerken. Super empati ozelligime dayanarak tarafsiz bir yorum yapayim. Bir cimlastik seyircisi olarak kendime acidim. 11 kisi defans yapip, neredeyse orta sahayi gecemeden, rakip takimdaki Umut adli beceriksize dualar ederek maci bitirdiler. 5'lik olabilecek maci 2-0 kazandilar. Boyle sans 40 yilda bir olur. Fenev'e karsi boyle oynarlarsa Inonu'de deprem olur benden soylemesi. Anlasilan sizi tupcuden kurtamak bize kalmis.

Diyarbekirli topcularda artik kompleks olmus, herseyi hakeme bagliyorlar. Sener mesela kontrolsuz bir bicimde Sabri'yi bictigi halde sari kart almasina cok sasirdi. Acayip komik bir sahneydi.

Bu arada, bu Sabri bayagi duzelmis. Artik pek fazla picikoluk yapmiyor.

Macin enteresan aniysa Arda'nin attigi gol sonrasindaki sevinciydi. Herhalde bu arkadas biraz milliyetci ve kucucuk beyninde, attigi golu pkk kampina dusen bir gulle olarak tahayyul etti. Zavallicik.

Bursayi geciniz. Uefa'ya giderler iste, o kadar.

Tamam.

Onder Kurutas said...

Besiktasimin bu sezon oynadigi maclarin hicbirinde bu kadar caresiz kalmamisti. Ama mac bitmis o yüzden böyle konusuyorsun denecegini bilsemde mac boyunca bir sekilde TS nin gol atamayacagini hissettim. Bu sezon oynadigimiz futbola bakarak her mac öncesinde bütün Besiktas taraftarlari takimin zor gol yedigini ve zor gol attigini bildigi icin rakip ataklarini pek önemsemiyorlar.

Gülen adam ve her mac sapkadan tavsan cikaran TD miz Nobre veya Bobodan sol ve sag kanat olmayacagini anlayip takimi 4 4 2 dizilisine döndürmesi lazim. Yoksa TS macindaki bal her zaman ayaga gelmez.

Diyarbakir - GS macindaki Sabri ve diger oyunculardaki uysallik ortamin nazikliginden kaynaklandigina inaniyorum. Bir sonraki GS macinda oyuncularin hâl ve hareketlerinden bu belli olacaktir.

Mac yapmadan 3 puani cebe koyan FB ile ilgili en büyük merakim, hakemin kafasini yarmalari sonucu verilen 2 maclik seyircisiz oynama cezasinin bu macta uygulanip uygulanmadigi. Eger böyle birsey varsa yaziklar olsun bu feNerasyona diyorum.

Emrah Camasuvi said...

Yav ben domuz gripli arkadsin yorumlarini sanki Fenev Trabzon macindan hatirliyorum. Gecen yilmiydi, gene ezile ezile yenmislerdi. Ama bu kadar tarafsiz miydi yorumlari hatirlamiyorum.

Ardanin uzerindeki baski,22 yasinda sen de olsa herhalde sende de olurdu o ture sevinc hareketleri. Attigi golun uzerinden siyaset yapmayacak kadar akillidir Arda ... (puhahahaha bolye de caktirmadan gecirmeye calisiyorum)

Fenevbahcenin stadinda kufur yok ama diger her tarafindan kufur akiyor. Sadettin Saran Aziz Yildivim olayi coook ilginc.

Bursa geliyor.

Emrah Camasuvi said...

Hatiralar Sarmis 4 bir yanimi:

25 ocak 2009 fenerbahçe trabzonspor maçı

eksisozluk yorumlari:

- Trabzonspor'un eze eze berabere kaldığı maç.

- Trabzonsporun tarihi bir farkı kaçırdığı karşılaşma olmuştur. zaten fenerbahçe için gol kaçırdı kelimesini kullanmak istemiyorum mazallah bir forvet oyuncumuz var ver topu, pozisyonun anasını siksin o derece bir futbolcu.

- hani derler ya ben olsam bunların üçünü beşini atarım ha bizde trabzonsporlu taraftarlar olarak bu durumdayız bu maçta. nedir lan bu bir olur iki olur bu ne kardeşim bir düzine gol kaçar mı, sen bu kadar para al çık saha da benim atabileceğim golleri atama ha bi de bende kazmayımdır ama adım gibi eminim atardım o gollerın birini.

Emrah Camasuvi said...

Domuz gribi arkadasimizin o mac icin yorumlarini okuyabiliriz :

http://haftaninpanoramasi.blogspot.com/2009/01/17-haftada-neler-oldu.html

Ve Besiktasli olarak yorumlari:
- Bir cimlastik seyircisi olarak kendime acidim.
- 11 kisi defans yapip, neredeyse orta sahayi gecemeden, rakip takimdaki Umut adli beceriksize dualar ederek maci bitirdiler.
- Boyle sans 40 yilda bir olur.

Tarafsiz yorumlarini yiyeyim ben senin.

Fuat Akal said...

Ankaraspor maci ceza kapsaminin disinda.

Fuat Akal said...

Saracoglunda da kufur var her yerde oldugu gibi. Sadece orada daha az. Ayrica, bizim yonetim bunu da sifirlamak icin birseyler yapiyor. It kopugun maca gelmemesi icin bilet fiyatlarini gazlamak gibi mesela.

Fuat Akal said...

Bahsi gecen tarafsiz yorumum su:

"Bence de TS cok daha iyi oynadi. Fenerin dogru durust organize bir atagi yok gibiydi aslinda. Buna ragmen son 3-4 dakikada maci getirecek karambolleri de bulmadi degil sansiyla."

Emrahcim sen herhalde bir ameliyatlar idrak organlarini aldirdin. Anlamagin biraz zayiflamis gibi.

Emrah Camasuvi said...

"Sevgili Fuat benden yaşlısın. Sesin çok yüksek çıkıyor. Biliyorum ki sesinin bu kadar çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Benim sesim bu kadar yüksek çıkmayacak; bunu da böyle bilesin."

Tarafsiz yorumlarini ilgiyle takip ediyorum. Bu yazdiklarimizi kayit altina almamiz, gercekten cok hayret verici sonuclar dogurmaya basladi.... güzel güzel....

Onder Kurutas said...

Söz ucar. Yazi kalir.

Fuat Akal said...

Tamam futboldan anlamiyorsunuz. O kadarini anladik. Ogretmeye calisiyoruz. Ama siz okudugunuzu da anlamiyorsunuz. Haftaninpanoramasinin yanina haftaninturkcedersi blogunu da mi acsak acep?