Friday, November 6, 2009

Avrupa Kupasi Maclari

Büyük umutlari barindiran Sampiyonlar ligi maci Besiktasim icin hüsranla bitti. Takimdaki önemli sakatliklar bu skorun olusmasini tetiklerken birazda bu sonuc, bizim gülen TD mizden kaynaklandi. Hücum futbolunu Türk futboluna kazandiran TDmiz 4-3-3 gibi oynatmaya calistigi takim bir türlü istenilen sekliyle oynayamiyor. Bobodan ne sol kanat olur ne de kasaba. Üstüne üstlük Ernstin olmamasi takim icin büyük bir handikapti. Kulaklari cinlarin Vedat Okyar abimiz eger yasasaydi, Hakan'in yedigi ilk gol icin "Telgraf ceksen, toptan önce gelirdi" derdi.

Neyse bizde artik bir ihtimal acaba CSKA Moskova yi yenebilir miyiz diye bekleyecegiz. Unutmadan Wolfsburgun CSKA macini kazanmasi ihtimaline dayanarak bu tezi yürütüyoruz.

Diger iki güzide takimimizin kazandigi basarilar bizi sevindiriyor. Ilk defa siklet olarak bizden daha asagida olan takimlari net skorlarla geciyoruz. Umarim her iki takim da finallere kadar giderler.

1 comment:

Fuat Akal said...

Tupcu cildirdi en sonunda. Ama pes etmeyecek gibi. Ocakta operasyon yapacakmis :-)

Fener ve cincon icin gruplarda pek degerlendirme yapmaya gerek yok. Rakipler zayif cunku. Ama genel resim itibariyle, bu ikisinden en az biri, guzel kura cekerse ceyrek finale kadar gider en azindan.