Monday, June 29, 2009

Cumhuriyet haberleri. Aaaa. Gözlerime inanamiyorum...

- Olum tamam biz de hocayi gönderecez. Ama sizin yaptiginiz gibi degil. Cagiricaz yanimiza. Alacagi neyse verip hadi eyvallah diycez.

Hayret ki ne hayret. Bir ay gecmesine ragmen halâ birsey yok. Daum da Türkiyede. Üstüne üstlük gazetelerde de cok ilginc haberler cikiyor. Bu basin kesin büyük baskana gicik. Böyle yalan haberlere ne gerek var:-)


http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1112027&Date=29.06.2009&b=Aragonesin%20inadi%20inat&ver=80


Bir diger olayda Sükrü Saracoglundaki kumarhaneden sonra, FB Cumhuriyetinin yöneticileri bu seferde arazi mafyaligina soyunmuslar. Hic yakismiyor bu yalan haberler bizim boyali basina. Cok teessüf ediyorum gercektende. Okurkan hicap duymamak elde degil.

2 comments:

Onder Kurutas said...

FB li arkadaslarin gözü aydin olsun. Dede gitmis. Cebine 5 milyoncuk sIkIstIrIvermis Büyük
Baskan. Gecen sezonda 3 milyon civarinda alinca hoooop 8 milyon euroyu bir yilda kazanivermis Dede. Bizim yüce basin nasil da atladi bu haberi acaba?

Onun yerine "Fenerde görülmemis olay. Sezonu kapali kapilar ardinda basina kapali sekilde actilar" diye haber atarlar. Bunuda nedenini koyun seyirci hayretler icinde anlayamaz. Basin kalkip resmi kontrati olmayan Daum takimi calistiriyor diye manset yapsa UEFA cezayi basacak tabi. Ama ne hikmetse büyük haber pesinde kosan basin bunu da atlayiveriyor.

Fuat Akal said...

Del Boske'ye kaptirdiginiz yurolarin ezikliginden bu sekilde mi kurtulmayi dusunuyorsun koc?

Bu arada, efsane yurda geri dondu :-)