Monday, May 25, 2009

33. HAFTA BESIKTAS SAMPIYO...

Sampiyonluk kupasinin iki ucundanda tutmus durumdayiz. Geriye tek Denizli macinda kupayi kaldirmak kaldi. Bu hafta Carsambadan itibaren gazetelerin spor sayfalari bol bol 2 yil önceki meshur Denizli-FB macindan dem vurup duracak. Hicbirisine kulak asmaya gerek yok. Ligin tepesindeki Besiktasimla ligin sonlarindaki Denizliyi ayni kefeye ancak saksakci basin koyar.

Dünkü macta, yillardir sampiyon olamamanin, bütün bir sezon boyunca olan olaylarin ve kaybedilecek bu macin sampiyonluga mal olacagi stresinden dolayi iyi bir oyun ortaya cikmadi. Isin ciddiyetini anlayan oyuncular Besiktasta Ernst ve Rüstü, GS de ise Ardaydi.
Diger taraftan bu ekonomik krizde hic futbolcu transferi yapilamamasi durumunda seneye Sampiyonlar liginde bu takimin ne yapacagida bir soru isareti. Tabi bunu en iyisi sampiyon olup, sampiyonluk sevincini "Haftanin panaromasi" üyeleriyle doya doya Zürich sokaklarinda eglendindikten sonra degerlendirmek gerekir.

Bu kalp, bu lige dayanmiyor. Besiktasimin Denizliyide asip sampiyon olmasini dört gözle bekliyorum.

4 comments:

Fuat Akal said...

Sampiyonlugunuzu tebrik ederiz ama "dolayi iyi bir oyun ortaya cikmadi" degil, zaten dogru durust futbol mutbol oynadiginiz yok. Kimse de oynamiyor ayrica. Yine top oynamadan kritik bir maci kazandiniz.

Mustafa Topal'in kiyaklarini unutmazsiniz artik. Ama bu hafta Fener yenilip Bursa yendiginde, cincon Sivas'a yenilirse o zaman o Mustafa Topal'i ne yaparlar bilemiyorum.

Benim icin kotu bir sezon oldu. CL'ye gidememenin disinda bir de sevmedigim takimlar da kume dusmekten uzak kaldilar. Artik onumuze bakacagiz :-)

Onder Kurutas said...

Haftaya GS, Sivasa yenilmez. Görmedin mi Yildirim Demirörenle Adnan Polat, Besiktasim golü attiginda nasil cak yaptilar? GS cikip canavar gibi topunu oynayarak Sivasi 3. lüge itecektir. Baros o kacirdigi pozisyonlari ancak 10 macta bir kacirir. O da tesadüfen bizim maca dek geldi.

Yildirim Demirörenin, Adnan Polat ve Azil Yildirimla arasi ne hikmetse güllük gülistanlik oluverdi. Aziz bizim stada gelip pasa pasa macini seyreder. Bizim baskanla yemege gider. Bizim baskan, Adnan P. ve arkadaslarini otobüse kadar gecirir. Ailelerine kadar selamlar iletilir. Otobüs kalkmadan oradan ayrilmaz. Bizim baskan, "su enayileri kafaya alip Fortis kupasindan sonra Lig sampiyonlugu kupasinida garantileyim" ayaklarinda da olabilir:-)

Neyse Gülizarda son haftalarda bi acildiki tutana askolsun. Son 4 mactir yazip duruyor. Bu da Türkiye'ye adapte oldugunun göstergesidir. Seneye adam kral olur. FB de küme düser:-)

Fuat Akal said...

Pardon, Baros'u unutmusum. Hakikaten cok sanssiz gunundeydi cocuk (!)

Onder Kurutas said...

Ya birakin onu bunu. Haftaya Denizliyi yenelim veya kardes takimimiz Sivasi yensin. Alemde Sampiyon görsün. Züricteki Bürkliplatzin oldugun köprüden sampiyonluk serefine 50 metrelik bayrak sallandiricaz bu yil.