Monday, May 18, 2009

32. HAFTA - BESIKTAS SAMP...

Ne haftaydi ya? Önce Feneri Izmirde darmadagan et. Ondan sonra Ankarada Ankaragücünü paket yap. Kisaca, Besiktasimin tarafli tarafsiz herkesin onayini almis bir sekilde dolu dizgin sampiyonluga kostugu bir haftaydi 32. hafta. Koca bir hafta lider olmanin mutluluguyla dolasmak ne güzel bir duygu:-))

Sivas macinin ilk yarisini seyrettim. Ilk 5 dakikada maci 3-0 a getirebilirlerdi. Atabilecekleri golleri atamayinca mac kisir bir sonucla bitti. Az kalsin son saniye pozisyonuyla Hacettepe beraberligi yakalayacakti.

TS, hakemin yarattigi serbest vurusla sansa 3 puani alinca ligin üc sirasinin netlesmesi bir sonraki haftaya kaldi.

Ligin alti kazan gibi. Insallah Konya, Ankarayi yenip bir üst tura cikar. Belediyenin ligde kalmasi kesinlesti gibi. Bir de Kasimpasa geldi. 18 takimli ligde 5 tane Istanbul takimi var. Istanbula bir kota koyulmak zorunda.

Besiktasim ne yapip edip GSyi yenmeli bu hafta. Ondan sonra kim ne yapmis bizi ilgilendirmeden Denizli macina yelken acariz. O haftanin mansetleri kesin meshur Denizli - FB macindan bol bol dem vurur. Bu konuyla ilgili yorumum hazir oldugu halde o haftaya sakliyorum.

1 comment:

Emrah Camasuvi said...

ondercigim ilgi ile izliyovum yazdiklavini

son haftalava givildikce sesi kisilan avkadaslara gecmis olsun diyovum.

sampiyonluk bizim, kupa bizim
sampiyonluk bizim, kupa bizim
sampiyonluk bizim, kupa bizim
sampiyonluk bizim, kupa bizim
sampiyonluk bizim, kupa bizim