Monday, May 11, 2009

31. HAFTA

Besiktasim, kic üstü düsen Sivasi sollayiverdi. Baskalarinin yorumuyla "gülen adam" sevgili teknik direktörümüz Mustafa Denizli daha akilli bir kurguyla sahaya cikardigi takimimizla macin ikinci yarisinda 3 puani cebe attik.

Belediyenin, Sivasa bir güzellik yapacagini hissediyordum. Ugursuzluk getirir diye kimseye söylemedim:-) Bir yandan TDsi öte yandan adi YILDIZ olupta orta siklet gürescisine benzeyen forvetinin saga sola racon kesmesiyle iyice antipatik hale gelen Sivas'a söyleyecek pek bir sözüm yok. Sözüm Kolpa basina: Gecen yil bir yerlerini yirtarak "Sivas sampiyon olursa, Türkiyeyi kupada nasil temsil edecek" diye bagiranlar bu yil ne hikmetse hep birden Sivasi destekliyorlar. Süleyman Seba bosu bosuna "Benim takim cikip karsi takimida, hakemide, federasyonuda ve seyirciyede yenmeli." diye bosu bosuna dememis. Soytariligin bini bir para olmus.

Sampiyonluk yarisinda TS nin sansi Sivastan daha fazla bence. Sivas bundan sonraki 3 hafta basasagi giderler diye düsünüyorum.

Ligin altindaki takimlardan hangisinin düsmesi gerektigine -daha önce Belediye derken- simdi bir türlü karar veremiyorum. Kocaeli ve Hacettepenin düsmesine üzülmedim. Antalya ve Eskisehir olmasinda kim olursa olsun. Yine de ya Belediye ya da Ankaragücü olursa ligin renklenmesi acisindan daha iyi olur diye düsünüyorum. Diger taraftan Manisa ve Diyarbakirdan sonra lige cikacak takim insallah Altay olur. Asigiz siyah beyaz renklere ne de olsa.

1 comment:

Fuat Akal said...

Biz kiyagimizi yaptik. Artik Sivas bu durumda sampiyonlugu tepsi icinde cimnastige sunarsa bize de helal olsun demek duser.

Bu kafayla bunlar ikinciligi de TS'ye kaptirirlar gibime geliyor.

Bu hafta hicbir maci izlemedim ama ozetle cinconun tamamen uyduruk bir Lincoln penaltisiyla galip geldigini gorebildim. Bu sefer magdur olan ankaragucu ayni yolla gecen hafta bizi yenmisti. Kaderin cilvesi iste...

Insallah Belediye ya da Denizli duser, Kasimpasa cikamaz ve Karsiyaka cikar diyerek noktayi koyuyorum.