Wednesday, March 4, 2009

Semih Sivas Ofsayt Gol

Eziklerin attigi gol oncesi Semih ofsayt ama konusan yok ..... Sonra Belediye maci. Beledie macini hak etmediniz ki. 2 ofsayt gol yediniz ama 5 te olurdu. Halbuki Sivas maci donum noktasi idi.
Bu yediği gol öncesi Semih’in pozisyonu tam 84 cm. ofsayttı. Eğer gol olmasa Sivasspor’un direnci artacak, Fener taraftarı yanında getirdiği beyaz mendilleri çıkaracak ve takımının aleyhine dönecekti. Ama hakemler sayesinde hiç birisi olmadı.

Tabi asil uzuldugum nokta Sivasin antrenorunun Eziklere yaranmak icin soyledigi sozler. 15 yesek sanki daha mutlu olacak adam. Adam sanirdim kendisini yanilmisim. Altinda ezik ruhu varmis onunda.

7 comments:

Fuat Akal said...

Haketmeden mac kazanilmayacak, ya da berabere kalinmayacak diye bir kural mi var? Daha dun aksam cimnastik maci 2-1'e getirdiginde, henuz daha bir tane bile gol pozisyonuna girmemisti. Maci zaten haketmemistiniz, hakem hatasi aleyhinize de olsa onemli degil demeyi, iki haftadir avantadan kaptiginiz 6 puanin ezikligine bagliyorum ;-)

Onder Kurutas said...

Öyle bir kural yok tabiki. Yoksa belese kazandiginiz serbest vuruslardan attiginiz gollerin hicbirisinin sayilmamasi lazimdi.

Futbol 90 dakikadir. Top yuvarlaktir diye bosu bosuna dememisler.

Birileri kicini yirtip duruyor verilmeyen penaltilarda penaltilar deyip duruyor. Bende bunlara kicimla gülüyorum. Besiktas, bu tür yakinmalari birakali cok oldu. Son birkac yildir futbolcularimiz sahada dayak yeyip duruyor. Penalti pozisyonlarinda hakemin üstüne giden dogru düzgün bir Besiktasli oyuncu yok. Cünkü hakemin vermeyecegini herkes biliyor.

Haketmeden kazandiniz diyenler, ofsayttan gol attik diye niye yazmiyorlar.

Ayrica IBB macinda ofsayt oldugunu söylenen Nobrenin pozisyonuna bircok yorumcu ofsat degildi diyorlar. Cünkü pasif ofsayttaki Bobo kaleciyi rahatsiz etmiyordu.

Lamba Cini Ezgi said...

Ya Fuat Hocam birak su fanatizmi artik. Dunku macin tamamini seyrettim. Besiktas iyi oynamadi ama hic olmazsa "Daha dun aksam cimnastik maci 2-1'e getirdiginde, henuz daha bir tane bile gol pozisyonuna girmemisti" yazma yahu. Sakin "yaa evet bi tane gol pozisyonu vardi" da deme. Fanatiklik bu kadar mi gozunu kapatmis anlamiyorum. Ne bileyim de ki cok pozisyona girmediniz, ne bileyim kotu oynadiniz falan. Neyse hocam senin provakator olduguna inanacagim artik...

Hakem hatalari uzerine konusmama sozumu tutmaya devam.

Fuat Akal said...

Hakikaten hakemler size de penalti vermiyor canim. Dun misal, Bobi'ye yapilan bir penalti vardi. Hakemin suratina kucuk emrah gibi bakti saniylerce ama hakem orali bile olmadi.

Iki sezon once, fenerbahcenin verilmeyen en az 8 penaltisinin programlari yapildi tv'lerde. Bunlar, hic itiraz goturmeyen pozisyonlar. Buna ragmen siz hala bize penalti verilmiyor diyorsunuz. Ayiptir, gunahtir...

Bir de, Ondercigim, ibb macindaki ofsaytlar konusunu artik kapatalim. Kapkara 3 puan hanenize yazildi. Bosuna onu aklamaya calisma.

40 metreden gol yiyen, bombos pozisyonda ucup direge toslayan kaleciyi bulmusunuz iste. Hic haketmeden turu gececek skoru da saglamissiniz. Finalde Sivasim sizin dersinizi verecektir Allah'in izniyle.

Onder Kurutas said...

Gecmiste kalan mac gecmiste kaldigindan yapacak birsey yok.

Yanliz kara puan sözlerinden sonrada söylemeden edemeyecegim. Digitürkte PIERO denen bir alet var. Bu alete göre IBB nin attigi gol 35cm offsayt cikmis. Beraber seyrettigimizde nizami demistik. Ama degilmis.

Hoca akillilik yapti oyuncumuzu cikartti demek yerine, ya bizim oyuncu kirmizi görmeliydi diyebilirsek tarafsiz oluruz.

Fuat Akal said...

Emre'nin ikinci sariyi gormesi gerekiyordu ama hakem gosteremedi ne yapiym? Ben gormesi lazim demistim hatirladigim kadariyla ama yine de ne yaparsam yapayim senin kadar tarafsiz olamam.

Bu puan aklama isini birakalim kardesim. Kimse sutten cikma ak kasik degil.

Onder Kurutas said...

Ooofff off. Bu tarafli Fenevliler insani kanser eder demislerdi de inanmamistim.

Kara puan hesabi yapanda sensin. Bunlari birakalim diyende.