Sunday, November 23, 2008

BOBO YU GÖRDÜNÜZ MÜ?

Fenevliler BOBO yu gördüler mi dün aksam? Evet son 20 dk sahadaydi, topla sadece birkac kez bulustu. Ama kendi hazirladigi pozisyondaki attigi calimlar müthisti. Kelebek gibi ucarim... Ari gibi sokarim... misali dans eder gibi iki adami calim manyagi yapmasi neydi öyle ya? Pozisyon kacti kacmasina, belki niye pas vermedi diye de dövündük, kizdik ama Feneve hazirlikmis diye düsünüp mutlu oldum sonra. Geleneksel kestane cizme senlikleri baslamistir.

2 comments:

Lamba Cini Ezgi said...

Bobo'yu gordum, ama hic umutlanamadim... Onceki maclardaki performansini da dusununce bana umut vermedi. Dilerim FB karsisinda iyi oynar beni haksiz cikarir ama sanmiyorum...

Fuat Akal said...

He he he, sen macin sonunda rakip bitmisken gir, bir sikimlik barutunu iki calim atmak icin harca, sonra topa vuracak halin kalmasin ve bombos topu disari at.

Calim manyagi ha... Gercekten guldurdun beni. Gecen cimnastik macinda Kazim'in yaptiklari hatirima geldi birden. Ama tabi bu konuda da ezik olmanizi anliyorum, kirk yilda bir izleyebiliyorsunuz bu tur hareketleri kendi takiminizdan. Eh olunca da normal olarak buldumcuk oluyorsunuz.