Friday, November 21, 2008

12. Hafta Oncesi

Hakemler biliyor mu?

Süper Lig’in 13. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesinde iki devde de alarm verildi. Çünkü yarın Ankaragücü ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler’de Lugano, Edu, Ali Bilgin ve Roberto Carlos; pazar günü Eskişehirspor’u konuk edecek olan Siyah-Beyazlılar’da ise Mert Nobre ile Serdar Özkan kart sınırında... Yöneticilerin uyarıda bulunduğu ‘6 yıldız’dan hangisi kart görürse, Kadıköy’deki dev buluşmayı tribünden takip edecek.

2 comments:

Fuat Akal said...

Fuat:
----------

Benim tahminim bu hafta Lugano ve Edu kart gorur. Anladiniz siz onu ;-)

Erdem:
----------

nasil da biliyorum en buyuk FBlinin boyle bir yorum yapacagini :)

hocam lugano'nun sari kartsiz gecirdigi her macta hakem uyumustur emin ol :) birak sari karti bazen maclari bitirmesi kirmizi kartsiz bir mucize :) edu da arada sik sik sari kart arayanlardan :) ama en buyuk artist bizim artist r. carlos'a kart vermeye kimsenin .... yemez gibi geliyor bana.

nobre de yer sari kart merak etme. serdar kurtulus yerse iyi olur en azindan onu izleme iskencesinden kurtuluruz.

sevgi selam kelam

Onder:
----------

Selam

Kusura bakmayin. Gecen Pazardan beri Münichteyim. O kadar yogunum ki bir türlü haftanin panaromasi sayfasina giremedim. Aslinda asagidaki mailinde oraya asilmasi gerekmiyor muydu? Yoksa sayfa acilmadan kapandi mi? Bir haber verin lütfen.

Bizim takimda 2, rakipte 4 oyuncu kart sinirinda. Zamaninda Van Hojdonkun 20 küsür hafta 4. sari karti görmeden oynadigini ve ayni zamanda rakip takimin forvetlerininde olur olmaz kartlarla cezali duruma düsürüldügünü biliriz. Ne bicim bir takim bu anlayabilmis degilim. Penalti olunca "Vermiyorlar da vermiyorlar veya Isterimde isterim" derler. Sari kart olunca da "Veriyorlarda veriyorlar". Ayni Portakal sarkisinda söylendigi gibi "Al bunu alamaz misin. Sen ne bicim delikanlisin. Ciktim takin üstüne..." diyorum. Sarkinin geri kalanini bir deli animda yazarim.

Bugün son gün. Insallah hava muhalefetine filan takilmadan sag salim vatana dönerim.

Fuat Akal said...

Bu konulara 12. Hafta basligi altinda devam edelim. Yalniz sunu soyleyeyim, Hoydonk dogru o kadar zaman kart gormeden oynadi ama asla tartismali bir pozisyonun icinde olmadi onca hafta. Futbolcumuz centilmense bizm sucumuz ne? Bu konuda da mi eziklik?