Monday, September 21, 2009

TSL 6. Hafta

Bir rivayete göre Boby Robson "Sampiyonluk ilk 6 haftada kazanilmaz. Ama ilk 6 haftada kaybedilebilir." demis. Bitime 28 hafta kalmasina ragmen Besiktasim icin sampiyonluk sansinin sonlandigi haftadir 6. hafta. Hic bu kadar lige basladigimizi hatirlamiyorum. Gecmis olsun.

Sampiyonluk veya ilk 2 adaylarima bu haftadan itibaren TS yi ekledim. Selcuk cok olumlu isler yapiyor. Besiktasim Manisanin kapisinda Ugur Incemani almak icin yatarken, ayni yil TS Selcuk u almisti. Delgada sakat olunca Ugurda istenildigi gibi oynamayinca 8 milyon Euro verilip Tabata alindi. Diger taraftan Selcuk cok daha az maliyetle TS de takir takir oynuyor. Izlenen transfer politikalari, verilen milyonlar ve ortaya cikan sonuc akillara zarar.

Dünkü mac eger berabere bitseydi bugün ortalik yer yerinden oynardi. Özet görüntülerde hakemin fahis hatalari (GS aleyhine) gözüküyordu. Gole giden oyuncunun düsürülmesi sonrasi olayi sari kartla gecistirmesi inanilmazdi. Ama GS 89. dakikada da olsa aradigi golü bulmus.

FB ye girmiyorum. Her macin ardindan ders alma sözü veripte alamayan FBnin tekerligi coktan patlamis olmasi lazimdi. Biraz hakem faktörü birazda sansla 6 da 6 yaptilar.

2 comments:

Emrah Camasuvi said...

Bu hafta Aziz Yildivim in "3 sene ustuste " sampiyon olacagiz lafini neye guverenek soyledigi cok acikti.

Fenev macinda verilmeyen 2 ofsayt pozisyonu,
G.S. macindaki planjonun gorulmemesi, artik saibenin nesi oluyor bilmiyorum.

Bu oyunlari biz 6 sene once gormustuk. Insallah Turk futbolu artik bu oyunlardan kurtulur.

Fatih Altayli gibi sozumu bitireyim: Ne zaman adam oluruz. " Hatalar lehimize degil, aleyhimize olunca da konustugumuz zaman".

Fuat, 25 Eylule kadar sure ya cik konus ya da bu cumleyi ben aciklayacagim. :-)

Fuat Akal said...

Iki gun sehir disina ciktik, hemen sallamaya baslamissiniz gencler.

Bakiyorum, cimnastik gumledigi icin yine temizligcilige basladiniz. Bari yine kankaniza destek olun da Fenev'in sampiyon olmasina mani olun. Cok uzuluyorum size cok... Ama cileniz henuz bitmedi. Sezon sonuna kadar bu sekilsiniz koclar. Sansiniza Ankaraspor kume dustu de bu hafta da yenilmekten kurtuldunuz. Mu ha ha ha...

Dogru, Belediye'nin bir pozisyonu (ikiyse bile ben goremedim.) ofsayt diye kesildi. Gecen sene ayni belediye bizi iki ofsayt golle 2-0 yenmisti de hic sesleri cikmamisti. Ilahi adalet diyorum :-)

Cinconun mac goruntulerini izleyemedim. Ama Ali Gunes itiraf etmis zaten penalti diye. Baska yoruma gerek yok.

TS yorumuna katilmiyorum. TS'de futbolcuya benzeyen tek oyuncu Selcuk. Onu FB'de almak istiyordu ama Ersun Yanal TS goturmustu onu. Iyi oyuncu ama istikrarli degil. TS'den bir cacik olmaz. Kadrolari dar.