Thursday, April 16, 2009

Rezil Derbinin cezalari

Dünyanin en rezil (pardon büyük olacakti) derbisinin cezalarini biraz önce okudum. Tam düsündügüm gibi oldu. Simdi takimlar tahkime giderler. Tahkim cezalari onasi bile bu verilen cezalarin bir caydiriciligi yok. Nouma Avrupa kupasi macinda rakibin suratini hizla ittigi icin 6 mac ceza almisti. Onu birak Bobo arkasinda kendisini taciz eden oyuncuya savurdugu kol yüzünden gecen yil 4 mac ceza aldi.

Polat "Tezgah kuruldu" demis. Demezler mi ey Polat, Ali Samiyen'de Delgadoya haksiz verilen kirmizi kartta ve ayni macta Servetin faul yaparak attigi golle gelen galibiyetten sonrada mi tezgah kurulmustu. Kocaeli 5 lediginde, Eskisehir 4 lediginde de tezgah kurulmustu degil mi?

6 comments:

Fuat Akal said...

Verilen cezalar bence normal.

Biri disinda. O da Sabri picikosu. Disiplin kurulu ilk defa hayirli bir is yapmis.

Tabi verilmeyen cezalar da var. Misal sahaya giren elemandan bahsedilmiyor bile.

Neticede olayin ustunu orttuler gitti nispeten agir bir faturayla. Ama adalet bence yerini bulmadi.

Ah Onder'im, Bobo'ya tecavuz cezasiz kaldi diye yakiniyorsun. Biz vaktiyle sahaya bir cips paketi atildi diye sahamizin kapatildigini da biliriz.

Onder Kurutas said...

Verilen cezalar hangi sartlara göre normal? Bir anlatir misin? Savunmasiz bir insana arkadan atilan kafanin karsiligi 5 mac mi olmali?

Bence Lugano kafasinda Feneri bitirmis durumda. Ilkbaharin geldiginide görüp sezon bitene kadar biraz yatayim demis olabilir. Isi garanti altina almak icinde böyle adice bir seyi yapmis gibime geliyor. Tabi bu sadece benim yorumum. Edununda sakatligi ciddiymis. Saka maka gelecek sezon sizin defans ful degisecek. Aman sanki umurumda. Bir Lugano gider bir Lugano gelir. Bu takima gelen oyuncular cirkeflesiveriyorlar. Ayni oyuncu bir diger takima transfer oldugunda düzeliveriyor (bkn Nobre, Aurelio).

Fuat Akal said...

Turkiye'ye gelmis en mulayim yabancilardan Aurelio'ya da cirkef dedin ya baska birsey soyleyecek hal birakmadin bende.

Onder Kurutas said...

Mülayim dedigin oyuncu Ricardinhoya arkadan tekme tokat saldirmisti. Yine ayni oyuncu son yilinda her pozisyonda hakeme itiraz eden oyunculardan bir tanesiydi. Bu adam TS de oynarken hicbir taskinligi yoktu. Ispanyada da cikmis takir takir oyununu oynuyor. Kadiköyün tilsimi yaramiyor topculara:-)

Bu arada Besiktasim alsin Aurelio' yu sevincten dört köse olurum. Bizim eskimizi aldiniz diyenleride anlayisla karsilarim. Ernstle beraber orta saha tas gibi olur. TS deyken yillarca sunu bir alabilsek demisimdir.

Fuat Akal said...

Asil o adam kendi vatandasina tekme tokat giriyorsa iste o zaman iskilleneceksin bu adama acaba Ricardinho birsey yapti mi diye.

Aurelio'yu degil de baska birseyi alabilirsiniz belki...

Onder Kurutas said...

Yusuf yusuf seslerimidir bunlar?