Thursday, April 23, 2009

Fortis Turkiye Kupasi Finali - 13 Mayis

Basligi simdiden actim koclar. Tarih 13 Mayis. Yer henuz belli degil ama Izmir ya da Kayseri olacak gibi.

5 comments:

Onder Kurutas said...

Kupayi görenler el kaldirsin:-)))

http://fanatik.ekolay.net/fanatik/FENERBAHÇE-Kupayı-görenler-el-kaldırsın_4_HDetail_34_131255_7.htm?ver=07

Onder Kurutas said...

Kupa maci Izmirde oynanacak. 70 bin kisinin izleyecegi güzel bir final olmasini istiyorum. Iyi olan kazansin. Besiktasim iyi olsun:-)

Onder Kurutas said...

Ya bu bizim baskan Demiröreni anlayamiyorum. Besiktas Ankarada kamp yapiyor. Fener Istanbulda. Adam, Azizin agzina bakip kupa maci Istanbulda olsun diye yaygara yapiyor. Rakibinin hic yorulmadan maca cikmasini istiyorsan o zaman kupayi bastan takdim et bari.

Bu kupa macinda Besiktasim ideal 11iyle cikmaz diye düsünüyorum. Cünkü ligde cok sert oynayan düsme potasindan Ankaragücüyle oynayacaklar. Sampiyonluk daha önemli oldugu icin kupayi Fenere vericez gibi. Aziz Baskanin Fenere yaptigi en büyük icraat olur bu da:-)

Fuat Akal said...

Kupayi siz vermiyceksiniz koc, biz alicaz. "kupayi Fenere vericez gibi" gibi yollar yapmayin simdiden. Gerci uefa bileti artik cepte oldugu icin benim acimdan pek bir kiymeti kalmadi ama olsun (Aha ben de yol yaptim :-) ).

O macta tansiyon yukselirse bundan zarari siz gorursunuz. Sakatlik da olabilir kirmizi kagit da...

Hakeden kupayi kazansin.

Forza Ankaragucu.

Fuat Akal said...

Onder bak bu sefer seni bekletmeden hemen yaziyorum.

1. Son yillarda ilk defa hakederek bizi elediniz kupada. Tebrikler.

2. Bugunu Aragones'den kurtulus gunu ilan ediyorum. Oyuncu secimleriyle yine kiyagini yapti size. Bu kadar onemli olan bir maca yedek kaleciyle cikmak herhalde futbolu cok bildiginin bir gostergesi. Diger oyunculara deginmiyorum bile.

3. Sizin icin aci olacak ama bir seyi de soylemek zorundayim bu mutlu gununuzde, niye size ezik dedigimizi bir kez daha anladim. Macin berabere oldugu anlarda cimnastik 10 kisiyle defans yapip, rakibe adim atacak alan birakmayan, futbol oynatmamaya calisan, futbol oynamayan kucuk bir takim goruntusu verdi. Ben sahsen uzuldum bu duruma.

4. Hakem ideale yakin bir yonetim gosterdi. Penaltiyi vermeseydi ideal diyecektim ama son dakikada yan hakemin kelegine geldi. Ama Allah'tan sonuca tesir etmedi.