Monday, February 9, 2009

19. HAFTA

Offff offf demekten baska söylenecek bir söz yok. Bir Besiktas maci seyrettim alemlere senlik. Rakip 3 bucuk, Besiktasin 2 pozisyon buldu bütün koca bir mac boyunca. Bu kadar mi ruhsuz oynanir ya. Hem hakem hem de kaleciler icin cok rahat bir macti. Rakiplerin ikisi yine kaybetmis. Biri gelecek hafta evine geliyor. Daha da iyisi Samda kayisi.

Neyse Fenevi dün aglatmislar. Bu Olimpiyat stadinda bir mac seyrettim gecen yil. Dünya sampiyonasi bile oynansa bir daha buraya gelmem dedim. Sehirde kisa kollu t-shirtle dolasirken o stadda hicbir stadda görmedigim rüzgari ve sogugu gördüm. Su rüzgar panelleri kurup elektrik üretmeyi düsünenenlerin milyoner olacagi bir yer orasi. Birde bunun stadin düzeltilmis hali oldugunu söylüyorlar. Sivasin sahasi buz olabilir. Ama bu kisin gecerli bir durum. Olimpiyat stadi ise yaz kis rüzgarli bir yer. Orada top oynatanlar, devlete atilan kazigi ört bas etmeye calisiyorlar.

GS yi biraz hakem carpti gibime geliyor. Bosu bosuna iki hafta önce Besiktas taraftarlari "Selcuk dereli senin anan nereli" diye bagirmamislar diye düsündüm maci seyrederken. Ama Lincolnun hakemin formasini saf kaniyla boyamasina hakemin kirmizi kart cikartmamasida büyük bir hataydi. Ligin tepesini zorlayan iyi bir takim olan Kayseri sansa son dakikalarda attigi golle 1-1 i buldu.

TS yi de hakem kurtarmis. Hic faul olmayan bir pozisyondan sonra 93 te golu atmislar. Ayrica Ankaragücününde direk kirmizi ve penalti pozisyonunda yemis macin ilk yarisinda.

TS - Sivas yarisir deselerde. Bu ikiliye GS kesin Besiktas belki dahil olur demeye basladim. Umutlar bir bir tükeniyor. Haftaya TS macini almak Besiktas icin sart oldu.

2 comments:

Fuat Akal said...

Gecen hafta ben zaten havluyu atmistim. Bu hafta, iki ofsayt gol yedigimiz halde birsey diyecek mecalim yine de yok. Durum o kadar kotu yani.

Futboldan anlamayan bu yonetici profiliyle ne cimnastik ne fener, sampiyonlugu zorlarsa ancak gs zorlayabilir buyuklerin icinde.

TS yine dandik iki faulden gelen gollerle isi goturdu. Sessiz ve derinden. Bu sezon zaten tek macta hakem hatasina kurban gittiler o kadar.

Emrah Camasuvi said...

Evet Denizli nin gazi da bu kadar iste. Deplasmandaki tablo ortada.

Trabzon gümbür gümbür kollanarak geliyor. Kimse de cikmiyor, herkes Fenev in golü ofsayt, Besiktasin transferlerine gerek yok derken aradan siyrildi.

bu hafta Trabzon macini alirsak, maclari izlemeye devam. Yoksa gene kopacagiz.