Wednesday, December 31, 2008

FENEVBAHCA HABERLERI

FeneVbahçA Cumhurbaşkanı AzizE Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde kameralar tarafından görüntü alan gazeticelere " “Hepiniz şerefsizsiniz... Benim iznimi almadan çekim yapamazsın!” demis.

Büyük baskan kendisini Sükrü Saracoglu stadinda zannetmis kanimca. Cünkülüm bu tür zart zurtlar ancak orada söker. Yaniliyor muyum yoksa?

2 comments:

Fuat Akal said...

Al sana Aziz baskan:

"Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'ın, Gökhan Emreciksin'in transferi için Aziz Yıldırım'a hülle teklif etmesini eleştirerek, "Fenerbahçe'ye, kendilerine yapılan bu ahlaksız teklifi kabul etmedikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

...

Konuyla ilgili Aziz Yıldırım ile görüşmelerimiz oldu. Önemli olan burada iş ve spor ahlakı. Boluspor olarak kişiliğimizden ve spor ahlakımızdan ödün vermedik. Bizim gibi kulüplerin ayakta kalabilmesi çok zor. Bu tür transferlerle ayakta kalabiliyoruz. Bu anlamda Fenerbahçe'ye teşekkür ediyoruz. Boluspor, geçmişte Rıdvanları nasıl Türk futboluna kazandırdıysa, bundan sonra da Gökhan Emreciksin gibi futbolcuları Türk futboluna kazandıracak. Yeter ki Aziz Yıldırım gibi başkanlar futbolu desteklesinler"

Onder Kurutas said...

Demekki yememis. Yoksa etik filan hak getire.
Basina serefsiz diye hakaret eden, kendi takiminin oyuncusunu dövdüren, kendi oyuncusuna basinin önünde firca atan, milyonlarca insanin izledigi mac yayini kestiren birisinden her türlü pislik beklenir.