Sunday, December 14, 2008

Fenerbahcelilerin Digiturklerinin suresini uzatsin

Evet su an eziklerin macini izliyorum. Antalya ofsayt golü atti. Pozisyonun tekrari yok.
Volkan kirmizi kart gordu, tekrar yok.
Ofsayt cizgileri cekilmiyor.
pardon su anda hizlandirilmis bicimde gosterildi ama anlamadim. Buyuk ihtimal ofsayt yok demek ki. Bakalim serefli ezikler bunlara ne yorum yapacaklar.

3 comments:

Fuat Akal said...

Eziklikte son nokta budur kardesim. Daha pozisyonun tekrari gelmeden inleyen nagmeler...

Emrah Camasuvi said...

Fuatcigim tam tahmin ettigim gibi gol gayet nizami. Fazlasi var eksigi yok. Ama canin sagolsun. Bugun ezik muhabbeti yapacagina Antalyanin golu sayilmadi,yazik oldu demeyecegini biliyordum. Senin baskanin maclarin sahada degil masa basinda kazanildigi
ni soylemisti. Simdi gene uyguluyor herhalde

Fuat Akal said...

Yazik olacak birsey yok. Bu hafta ben de hakem konusuna cok fazla girmeyeyim, genel yorumlar yapayim dedim dedim o kadar. Dikkat edersen verilmeyen penaltimiz uzerinde bile hic durmadim. Volkanin hareketine direk kirmizi cikarmayan adama ne diyceksin ki... Oyle santimetrelerin soz konusu oldugu ofsayt yanlislari cok masum kaliyor. Ayrica ayni macta benzer pozisyonda Guiza'ya da ofsayt kalkti olmadigi halde. Ha diyorsan ki o gol verilse Antalya maci cevirirdi, o zaman sana derler ki belki penalti verilse mac o noktaya hic gelemeyecekti. Ama bu konuyu sana daha once aciklamistim. Butterfly effect olayi. Boyle seylerle ugrasma. Enerjini insanlik icin harca.

Neyse. Haftaya aslanim cimbom sizi cok fena edecek. Re re re, ra ra ra...