Friday, December 26, 2008

Cimnastik haberlerini takibe devam :-)

Bu tupcu hakkaten adam olmiycak.

"Burada söyleyeceklerim sadece Galatasaray maçı sonrasıyla ilgili değil, son 20 yıldır sistemli ve sürekli olarak Beşiktaş üzerine oynanan oyunlarla ilgilidir. Bu oyunları iki perdeye ayırmak gerekir. Birincisi, şampiyonluklarımızın engellendiği, şerefli ikincilikler yaşadığımız dönemlerdir. 20 yıl önce rakiplerimize gönderilen arabaları hatırlayın. Sonraki yıllarda tek bir golün şampiyonluğu belirleyeceği günlerde Van’da voleybol kurallarıyla oynanan, Ankara’da basketbol skoruyla biten maçları hatırlayın. Ancak o günlere bakıldığında Şampiyonlar Ligi’nin o zamanki statüsüyle yayın ve sponsor gelirleriyle çok düşük olduğu, şampiyon olmanın ekonomik değil sadece manevi değeri olduğu ortamda şampiyonluklarımız engellenmiştir. --Tüpçü Baskan"

7 comments:

Fuat Akal said...

Yaa uzuluyorum da sizin adiniza bir yandan, fazla yuklenmek istemiyorum, fena cocuklar degilsiniz cunku... Ama o tupcu yokmu o tupcu...

:-)))

Yusuf yarin aksam alemlere akmaya baslar yine :-)

Akillara zarar bir transfer eger dogruysa:

"Yusuf’un transferi için Bursaspor’a Tuna Üzümcü ve Aydın Karabulut’un verileceği bildirilirken, görüşmelerin tıkanmasına neden olan Aydın konusundaki pürüzlerin de giderildiği ifade edildi. Beşiktaş Kulübü, Yusuf’a karşılık Bursaspor’a verdiği Aydın’ı daha sonra 500 bin TL karşılığında geri alabilecek.
...
Beşiktaş kulübü Aydın Karabulut'u 3 yıl içinde geri almak isterse 1 milyon avro para ödemek zorunda kalacak."

Carsidan yorumlar:

"Sonunda yönetimimiz çağın futboluna uygun oyunun iki yönünü de oynayan futbolculara yönelmeye başladı"

"Fener eskisi transfer etmediğimiz adam kaldı mı? Kaldıysa eğer , büyük yönetim onları da istiyoruz"

"Beşiktaşın geleceğine çok güzel çalım atılar kutluyorum emeği gecenleri"

"Eskiden transferde fenere g.saraya çalım atılırdı,artık trabzona atabiliyoruz "

"Az çok oynayan bi tello var onuda alexin transferinde kullandıkmı tamamdır"

Fuat Akal said...

Anlasilan tupcu sadece fenerin eskilerini topluyor :-)

“Song’un ile Fransa ve Kamerun’da ki spor mağazaları nedeniyle ticari bir ilişkimiz var. Sezon başında görüştüğümüzde Beşiktaş’a sempatiyle baktığını ve oynamak istediğini söyledi. Bonservis bedelinin olmadığını, 800-900 bin dolara forma giyebileceğini söyledi. Bunun üzerine durumu Sinan Engin’e ilettik. Sinan Engin’de Başkan yıldırım Demirören ile görüşüp bize haber vereceğini söyledi. Yaklaşık 20 gün boyunca Beşiktaş’tan gelecek olan cevabı bekledik. 20 günün sonunda Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören’den ‘Galatasaray’ın eskisini transfer etmeyiz’ diye cevap geldi. Bunun üzerine Song’ta Trabzonspor ile anlaştı” dedi.

Onder Kurutas said...

Su Fener kac tane oyuncu sunmus futbol dünyasina? Var mi Metin Ali Riza Feyyaz Sergen gibi genc takimdan a takima cikardigi oyuncu. Kimin neyin eskisi anlasilir gibi degil. FBnin aldiklari piril piril son model oyuncular mi? Futbolu bu kadar sig ve cahil düsünen taraftar kategorisine ne kadar uyuyor su Fener taraftari gercektende:))

Kac tane futbolcu Fenere gelip yokolup gitmistir haddi hesabi yok? Gol attiklarinda kurbaga gibi yürüyen tamami yabanci bir takimdan da dogru düzgün gol sevinci beklenemez tabiki.

Yusuf transferinde Aydinin verilmesi konusunda Besiktas YK ya cok kizginim. Yusuf istenilen sert basan bir orta saha oyuncusu degil. Ama ilk yari itibariyle bakildiginda Besiktas hücuma hevesli ciktigi halde bitirici hareket ve gole yakin bölgelerde gerekli paslari üretemeyen bir takim görüntüsündeydi. Yusuf bu konuda Delgadodan daha iyi gözüküyor.

Fuat Akal said...

Aslanim Tupcu. Yine yapti yapacagini.

"River Plate, 1 milyon 650 bin dolara sattığı Arjantinli oyuncu Federico Higuain'den kalan alacağı için açtığı davayı kazandı. Beşiktaş'a ek süre verildi. Ödeme olmazsa puan silinecek."

Ulen Aziz baskanla ugrasacaginiza kendi baskaninizla ugrassaniz simdiye kurtulmustunuz.

Fuat Akal said...

Metalist Kharkiv, bu sezon UEFA´da tek takımdan gol yedi, sadece bir kez yenildi... Kime biliyor musunuz?

UEFA macerasına İnönü Stadı’nda Beşiktaş karşısında aldığı yenilgiyle başlamıştı Kharkiv... Kartal’ı kupanın dışına iten Ukrayna ekibi, gol bile yemeden Avrupa’da yoluna devam ediyor.

Fuat Akal said...

"Sevabı Beşiktaş'ı şampiyon yapar"

Beiktaş'tan 8 milyon euro tazminat alan İspanya milli takımı teknik direktörü Vicente Del Bosque, parayla ne yaptığını açıkladı. 20 milyon lirayı buan tazminatın büyük bölümünü hayır işlerinde kullandığını açıklayan Del Bosque, "O paranın sevabı Beşiktaş'ı şampiyon yapar" dedi.

Fuat Akal said...

Onemli maclar oncesinde cimnastigin rakip ounculara transfer teklifi yapma taktigi suruyor.

Aha buraya yaziyorum, sonra Fuat dediydi dersiniz. O herif cimnastigin Sabri'si olur.

Bu tas ve dipnottan sonra ana konuya geciyorum:

Insallah gunun birinde butun it-kopuk (taraftar) adam olur da yonetimlerin klubun ahlaki degerlerine uymayan futbolculari transfer etmesini onlemek, edilmisleri yollamak konusunda da on alir. Amin.

>>>

Beşiktaş'ın yeni sezon transfer listesindeki isimler arasında Bursaspor'un genç yeteneği Volkan Şen'in de olduğu öğrenildi.

Bursaspor'un 26. haftada yaptığı Ankaraspor maçının ardından, yeşil beyazlı ekibin genç futbolcusu Volkan Şen'in Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya gelerek transfer görüşmesi yaptığı öğrenildi.

Ankaragücü karşılaşmasında da attığı 1 gol ve Sercan Yıldırım'a yaptığı nefis ortayla son haftalarda kendisinden hayli söz ettiren Volkan Şen'in sezon sonuna doğru Beşiktaş ile tekrar masaya oturacağı öğrenildi.