Sunday, December 14, 2008

15. Hafta

Haftanin olayi Sivas in lider olmasidir. Gecen yilda yine ayni hafta liderdi. Bunu arka arkaya yapan TS den sonraki 2. takim yanilmiyorsam. Ligin tadi da var tuzu da var. Insallah birtakim gücler devreye girip yarisa katilan diger takimlarin önlerinin kesilmesi icin ugrasmazlar. Efendim Sampiyonlar liginde bizi, kisitli bütcesiyle Sivas mi temsil edecek muhabbetlerini simdiden duyuyor gibi oluyorum.

Besiktasim zar zorda olsa Ankaragücünü gecti ki ben sahsen o maca banko demistim. TS nin haricinde yaristaki bütün takimlar kazandi. Kimin devreyi lider bitirecegini kestirmek mümkün degil. Tek belli olan ligin en kaliteli takiminin GS oldugu. Her gecen haftada üzerlerine biraz daha koyuyorlar. Bu haftaki derbi macinda el mi yaman bey mi yaman görecegiz.

Polemige girmeden Fenevin penaltisini hakem calmamis. Hatta 40 metreden yan hakem "Abi penalti" dedigi halde. Bu Feneve hic penalti verilmeyecek mi kardesim?

4 comments:

Fuat Akal said...

Sivas sampiyon olacaksa olsun ama bu kadar fazla yarismacinin oldugu bir atmosferde finish'i goguslemeleri biraz zor gibi.

Haftaya damga vuran olay bence Alex'in icab ederse cimnastikte de oynarim demesi oldu. Anlasilan, tupcu baskan truva ati Nobre'yi gorevlendirmis. Bunlar ailecek gorusuyorlar ya... Ama kizmiyorum. Her ne kadar bugunlerde formsuz olsa da, siz de insansiniz, takiminizda kalifiye bir oyuncu gormek istersiniz. Yalniz unutmayin, Nobre'yi fenerbahce birakti, Alex'i birakmadigi surece hava alirsiniz.

Diger bir olay, her Xmas zamani cikan, eve tatile gitmek icin sari kart gordu muhabbeti. Gozunuz aydin, Lugano ve Edu sariyi gorup cezali duruma dustu en sonunda. Insallah bizim yonetim bunlarin erken tatile cimasina izin vermez. Cok prestij kaybeder o durumda. Gerci Edu'nun karti pozisyon icabiydi (Luganonunkini anlayamadim.) ama elalemin agzi torba degil.

Ve gelelim digiturk muhabbetine. Siz kiskanmaya devam edin ama boykotun etkisi ortaya cikmaya basladi. Doberman iki haftadir artik eskisi gibi sallamiyor. Hatta Lugano'ya methiyeler duzmeye basladi. Fenerbahce boyle iste. Bir silkinse yer yerinden oynar. Maclara paf takimiyla cikariz deyip yan cizmez sonra. Kilici cektimi kelleyi alir. Dusunun yani bu cok basit bir taraftar hareketiydi katilimin cok dusuk oldugu. Organizasyonun daha buyuk oldugunu dusunun neler olur. Direk sampiyonluk kupasini getirip verirler walla (Daha once hep boyle sampiyon oldunuz diye saldirin simdi buradan. Size yem atiyorum.) :-)

Ha bir de, TS ofsayttan yemis golu galiba. Izleyemedim o maci ama bundan onceki hakem kiyaklarina saysinlar artik :-)

Son olarak, Kaleci Omer'e dair bir sey. Onu hicbi kadar naif gormemistim Fener'e karsi. Uyanik kerata, bakti fenerin kalesi sorunlu, iyi cocuk imaji cizdi belki ara transferde birseyler olur diye. Olursa sasmayin.

Onder Kurutas said...

Tabi tabi. Takimi ligden cekiyoruz deyip cekersiniz siz. Aglayarak baskanliktan cekiliyorum deyip deyip sonra tekran aday olan sözü özü bir baskaninizda yoktur sizin. Bunlarda tarih olmustu. Tüh unuttum.

Maclara paf takimiyla cikariz deyip yan cizmez sonra.

Emrah Camasuvi said...

Fuatcigim

Antalyanin sayilmayan golü var. Yazmayi unuttun herhalde.

Nasil sampiyon oldugunuzu maclarin sahada kazanilmadigini soyleyen baskaniniza sor istersen. Digitürk mü der, hakemler mi der, oyuncular mi der, siz birbirinizi cok iyi anlarsiniz.

Bizler bu lig icin COK SEREFliyiz.

Fuat Akal said...

Dedim ya hakem hatalarina fazla girmemistim bu hafta diye, dun ozetlerde gozume takildi, megerse Ankaragucunun penaltisini yemis hakem ama hala Antalya'nin golu verilmedi diye agliyorsunuz.