Monday, June 14, 2010

Transfer geyikleri

Karizma (Iyi transfer) cimlastikte:


- Demirören kulübün tapusunu vermemiş olsa bari.- Çok bağırdık tribünde, çok istedik. Kaç para verilmişse helal olsun. Bir sezon da Fener ve Cimbom'un eskilerini almayarak başladık ya... Kapalı altta sahanın kenarında Portekizce bağırmak da nasip oldu.- Muhtemelen kendisinin Beşiktaş kadrosundaki en pahalı oyuncu olduğunu düşünüyordur şu anda. Oysa ki bir Tabata var bizde kardeş, 8 milyon Euro'luk bedeli ile senin önünde en pahalı oyuncumuz...
- Sayesinde Türk basınını ''karizma''lı kelime oyunlarıyla göreceğimiz topçu.

3 comments:

Onder Kurutas said...

Bu tür transferler beni sasirtmiyor artik. Bilakis bu noktadan sonra ununu elemis, 30 lu yaslarin ortalarina gelmis topcularin Türkiyeye gelmesi sasirtici olacaktir. Bursasporun anlastigi Insua (30 yasinda) da iyi bir transferdir.

Besiktas taraftari forumlarda 3 yildir Quaresma alinsin diye yirtinip duruyordu. Cok yetenekli oldugu muhakkak. Ama yüregini koyarak oynayip oynamayacagi büyük bir soru isareti. Bir diger konuda Real Madridle baslayan taraftar önünde imza sov maymunluklarindan hic haz etmiyorum. Futbolcu bu. Macin 1. dakikasinda sakatlanip bütün sezonu kapatabilir. Veya istenilen performansi veremez. Adami daha oynamadan kral yaptilar.

Son bir nokta; gündemi degistirme konusunda büyük bir usta olan FB nin sus pus olmus bir sekilde beklemesi oldukca ilginc. Ikinci Aragones vakasi olma yolundaki Daum sorununu nasil cözecekler veya nasil ellerine ve yüzlerine daha fazla nasil bulastiracaklar merakla bekliyoruz. Olay simdiden Alman gazetelerinde (Bild gibi) bol bol gündeme getiriliyor. Türk medyasinda da Daumu karalamaya calismalari tam gaz. Aziz Baskan, cebinden 7 milyon avrocuk verirse sorun daha fazla dallanip budaklanmadan halloluverir:-))

Fuat Akal said...

Onder dedi ki:

FB Daumdan kurtulmus. Karsilikli helallesip ayrilmadiklari kesin. Kac kurus ödenmistir acaba diye merak ediyorum. Aragones, Daum ve son Mohikan, 33 yasindaki bir stoperin transfer edilmesini isteyen, Aykut:-)) la beraber 3 yil üst üste sampiyon olunmasa bile istikrarli bir sekilde 3 yil üst üste tazminat ödeme sampiyonu olunacakmis hissi var icimde:-)))

Fuat Akal said...

2.3 milyon yavroya patladi bu bosanma bize. Dunyaya rezil olmamiz da cabasi. Allah akil fikir versin ne diyim.

33 yasindaki stoper konusunu anlamadim.

Aykut kesinlikle Daum'dan iyidir ama idealim degil. Bas parayi getir Capello'yu misal. Neyse. Bekleyip gormek lazim. Insallah, Ridvan, Oguz ve Turan gibi harcanip gitmez.