Wednesday, May 5, 2010

TZK - Fener hamsi tava:-)

Ölmeden Fenerimin su kupayi aldigini görmek nasil olacak mi acep? Cambazlik yaparak finale gelen Fener ipin üstünden düsüvermis dün. Lakin mac en basindan kopmasi gerekirken Umutun ayaklari bunu önlemis. Adamin kafasi ayaklarindan farkli calisiyor. Böyle bir forvet oyuncusunun takimda olmasi kalp kirizlerinin artmasina ve böylece takimin seyirci adedinin her yil asagilara düsmesi anlamina gelse gerek.

Trabzonlu bir dost hesabin daha kapanmadigini söyledi. Istanbul'da da bir güzellik yapmadan olmazmis. Ama daha önceden de bahsettigim gibi, Istanbulda yapilacak bilumum ali cingöz oyunlariyla Fener havada karada o maci alir.

Acik secik birazcikta ezik muhabbeti yapayim: Bu hafta sonunda Fener tam hamsi tava olabilir. Trabzon bir tarafini kizartti. Gecekondu da öbür tarafini kizartirsa tadindan yenmez:-))

9 comments:

Fuat Akal said...

En sonunda itiraf ettin ezikligini. Ben deyince kizmassin bundan sonra artikin.

Bu arada, ben TS macini Drabzon'da saniyordum sen deyinceye kadar. O yuzden sampiyonluk son mac gider diye dusunuyordum. Ama simdi ibre %51 Fener'e dondu.

Lamba Cini Ezgi said...

"Lig şampiyonluğu bizim için çok daha önemli" hakkinda yorum yapar misin Fuatcim? Hani cok seversin TD'lere laf etmeyi ya! Ama dogru ya sen FB disindaki takimlara laf edersin :)

Neyse ki sampiyon olacaksiniz yoksa lig bitiminde sunu duyardik sanirim "Sampiyonlar ligine katilmak bizim için çok daha önemliydi" :)

Fuat Akal said...

Aha bir ezik daha takildi :-)

Dunku macin ne kendini ne de ozetini izledim henuz kardes. Yorumlari da okumadim.

Bizim kokainman soylediyse dedigini, evet dogru, lig daha onemli ama finale geldiysen onu kazanmak icin de elinden geleni yapacan arkadas. Gulizar'in salakligi ustune turku yaktilar, herif hala direniyor onda. Santraforsuz bu kadar gol atan baska takim yok yeryuzunde. Adamin beyni yumusamis kardesim kokainden. Ceza-i ehliyeti yok yani.

CL'ye katilmak elbette daha onemli. Onu da simdiden soylemis olayim bari. Sonra yanlis anlasilmasin. Sampiyon olursak daha iyi tabi. Bursa elemeyi gecemez, onun CL payi da bizim cebe iner boylece :-) Nasilsa gruplarda bir nane yiyemez bizi iyicene rezil ederler 8tas gibi.

Onder Kurutas said...

Ibrenin %51 e dönme politikalarinin ilki dün aksam hemen uygulanmis. Kupa ikincisi FB oyunculari daha önceki ödül törenlerine cikmaya tenezzül etmezlerken dün aksam tipis tipis en sevimli halleriyle törene katilmislar. Aziz baskan TS li oyunculari birer birer kucaklayip tebrik etmis. Biraz yalakalik kokuyor. Ama kötüler, kazanmak icin her yolu mübah görürler.

Aman cocuklar siz bu kupayla idare edin biz de öbürüyle. Unutalim bu 5 Mayis 1996 da olanlari...diye olayi baglamistir Aziz Baskan.


Ama simdi ibre %51 Fener'e dondu.

Fuat Akal said...

Yorumlara ancak bakabildim. Pek hakemle ilgili yorum yok. Hakeden kazandi deniyor. Sakin o nedenle cikmis olmasinlar torene ezik kardes?

Daha iki gun once Selcuk Dereli itiraf etti cimlastikle oynanan kupa macinda yaptigi inbeligi onu da hatirlatirim.

Lamba Cini Ezgi said...

Fenerbahcehakemler kotu yonetti diye torene cikmadigi zaman eminim ki madalyalari (ya da ikinciye ne veriliyorsa) onu da reddetmistir eminim :) Tepki gosteriyor cocuklar yahu Onder, hemen de komplo teorileri uretiyorsun ve fenerli arkadas da uzerine atliyor, sonra da hala gecen yili aciyla konusuyor :)

Ne o, dun bilica'niz shayi kazmayi unutmus :)

Fuat Akal said...

Biyavo Erdem, sonunda haftaninpanoramasinin ana konseptine yakisir sekilde yazmaya basladin. Boyle devam et kocum.

Ayrica, Bilica o cukuru kazmasaydi bile zaten Bobi penaltiyi atmayacakti. Alex'den rusvet almis dobermanin dedigine gore.

Onder Kurutas said...

Ya bu Fenerli dostlar kizdiginda daha bir sevimli oluyorlar. Kizmalari icin durmaksinizin calismaya devam diyorum.

Hincal, A.Gücünü kamciladigi gibi dünya alemede hava basip duruyor. Erman, Ahmet C ve Hincal gibi ratingcilerin ekmegine yag sürüyorlar. Adamlar bulunduklari kurumlarda hem yerlerini saglamlastiriyorlar hem de ücretlerini 3 e 5 e katliyorlar bu sayede.

Bu arada A.Gücü öyle ahim sahim bir takim degil. Gecen hafta TS ye karsi balina galip geldiler. Umut yine gol kacirma yarisina girmis o macta. FB biraz temkinli oynarsa maci alip sampiyonlugunu ilan eder.

Fuat Akal said...

Bizde oyle kizmaca gucenmece yok. Alamiyoruz bu kupayi ne yapalim. Durum dalga gecilmeyecek gibi degil. Arefeyi goruyoruz ama bir turlu bayram yapamiyoruz kardesim :-)

Hincal, doberman ve ahmetin soyledikleri hicbir devirde soylenmedi bu ligde. Birak cordobayi, zalad icin bile soylenmedi.